Otvorena leđa su modni trend stvoren za tople dane – pronašle smo 37 najboljih modela

S dolaskom toplijih dana, jedva smo dočekali posegnuti za laganim materijalima koji stvaraju neodoljivo prozračne komade. Proljetna i ljetna sezona u našu garderobu unijele su neke nove modne favorite koji će osvježiti naše omiljene modne klasike i one jednostavne basic odjevne komade kojima se svake sezone iznova vraćamo. Laganija i prozračnija odjeća u ovoj će sezoni podrazumijevati i mnogo ‘otvorenih’ komada: onih koji otkrivaju pogled na ramena, ali i onih koji otkrivaju pogled na leđa.

Zavodljivi, efektni i jednostavni za kombiniranje, modeli s otvorenim leđima ono su što tražimo u savršenom proljetnom i ljetnom komadu.

Fokus na: otvorena leđa

Otvorena leđa začinila su sve proljetne i ljetne modne favorite – od najjednostavnijih ležernih topova do elegantnih haljina za svečane prilike. I dok je u nekim slučajevima riječ o jako dubokim izrezima, druge modele krase tek decentni prorezi koji se spajaju s šarmantnim mašnama povezanim na leđima. Bez obzira koji model odabrali, otvorena leđa detalj su koji će uvijek stvoriti efektan look.

Mango

Uz haljinu ili kombinezon otvorenih leđa neće vam trebati ništa više od onih nekoliko nezaobilaznih modnih dodataka, dok će proljetni i ljetni topovi koji otkrivaju pogled na leđa izgledati odlično u spoju sa baš svakim modelom hlača u vašem ormaru – od omiljenih traperica do elegantnih palazzo i trendi culotte modela.

Sa svakim odjevnim komadom otvorenih leđa u svoju ćete garderobu dodati nekoliko jednostavnih i brzih kombinacija za proljetne i ljetne izlaske u kojima ćete uvijek izgledati elegantno i zavodljivo.

37 modnih favorita koji otkrivaju pogled na leđa

Za dnevne i večernje kombinacije, za gradske ulice i plaže, za ležerni i elegantni look – trideset i sedam najboljih modela koji otkrivaju pogled na leđa izdvojile smo u nastavku!

Mango
H&M
Cecilie Bahnsen
H&M
King & Tuckfield
Helmut Lang
Sezane
King & Tuckfield
Dodo Bar Or
H&M
Acne Studios
Gabriela Hearst
Staud
RIXO
Zimmermann
Mango
Nina Ricci
Isabel Marant
Dodo Bar Or
Gucci
Gabriela Hearst
Tibi
The Line by K
Cult Gaia
Massimo Dutti
Mango
H&M
Zimmermann
Bassike
H&M
Anna Quan
Bassike
Mango
Mango
H&M
Massimo Dutti

Foto: Instagram, H&M, Mango, Massimo Dutti, Net-a-porter, Sezane

0