High street brend koji ima uvjerljivo najljepše kardigane ove sezone

Ono što su do prošle godine bili najljepši vuneni puloveri koji bi nas redovito podsjećali na dragocjene unikate ispletene u rukama naših baka, sada su kardigani čijoj se velikoj popularnosti u 2020. godini naročito veselimo. Počeli su se sramežljivo pojavljivati na razini mikro trenda još u prošloj godini, da bi svoju kulminaciju dočekali upravo u aktualnoj sezoni. Mnogi od nas još uvijek pamte onu genijalnu street style kombinaciju glumice Katie Holmes koja je ulicama New Yorka prošetala u nonšalantnom i tako cool looku kod kojeg je glavnu riječ vodio upravo vuneni kardigan brenda Khaite.

Ta ikonična kombinacija sigurno je pridonijela današnjoj popularnosti kardigana, komada kojih se i same sjećamo da su činile dio naših garderoba i odjevnih kombinacija, no trebalo je proći dosta godina da se ponovno vrate u modu. Sada su tu i izgledaju bolje no ikad, a zbog dopadnih krojeva, detalja, kao i materijala od kojih su izrađeni, nagovorit će na kupovinu čak i žene koje inače baš i nisu favorizirale ove vestice na kopčanje.

Divni kardigani brenda & Other Stories

Neke od kombinacija za nadolazeću proljetnu sezonu s kardiganom u glavnoj ulozi već smo vam predstavili ovdje, a danas vas upoznajemo s možda najljepšom high street kolekcijom kardigana, koju potpisuje poznati modni brend & Other Stories. On od travnja uvodi dostavu i za Hrvatsku, pa je potrebno još samo se malo strpiti kako bi jedan od ovih modela koje vam donosimo u nastavku napokon bio u našim rukama!

Foto: & Other Stories

2