Divni komadi za ljeto s najtanjim i najnježnijim naramenicama

@wethepeoplestyle

Iako su prvi dani ljetne sezone donijeli osvježenje, mjesec srpanj donosi ljeto u punom sjaju i povratak vrućina, a temperature iznad trideset stupnjeva one su koje će diktirati najpoželjnije modne trendove i odjevne komade u nadolazećim tjednima.

Manje je više pravilo je kojem ćemo se još jednom vratiti u potrazi za laganim i prozračnim kombinacijama. I dok će boje i uzorci biti raskošniji no ikad, krojevi ljetnih favorita bit će vrlo jednostavni, a mini dužina sve popularnija. Još jedan trend čija će popularnost rasti zajedno sa ljetnim temperaturama su tanke naramenice.

NAJTANJE NARAMENICE ZA NAJTOPLIJE DANE

Nježne, minimalističke, elegantne i profinjene, tanke naramenice jedan su od vječnih ljetnih trendova koji svakom odjevnom komade daju dozu eteričnosti, kao i dojam nevjerojatne lakoće.

@wethepeoplestyle

Tanke naramenice ovog će se ljeta istaknuti na svilenkastim ljetnim topovima, elegantnim slip i boemskim maxi modelima te laganim kombinezonima koji ovog ljeta dolaze s dozom sofisticiranosti i cool faktorom. Odjevne komade s tankim naramenicama koji će odlično izgledati u dnevnim i večernjima kombinacijama i koji će bez sumnje postati jedan od ljetnih modnih favorita u vašem ormaru, pronađite u nastavku.

Massimo Dutti
Mango
Stradivarius
Mango
Zara
Stradivarius
Twinset
H&M
H&M
Twinset
Zara
Uterque
Twinset
Mango
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Stradivarius
H&M
Uterque
Mango
Topshop
Topshop
Zara
Stradivarius
H&M

Foto: Instagram, H&M, Mango, Massimo Dutti, Stradivarius, Topshop, Twinset, Uterque, Zara

1