Novi brendovi koji se nalaze iza najpoželjnijih kupaćih kostima sezone

@giorgiatordini

Kupaći kostim neizostavan je dio svake proljetne i ljetne garderobe, a s početkom planiranja godišnjih odmora i ljetovanja uz obalu mora, započela je i potraga za savršenim modelom. Među najpoželjnijim modelima sezone istaknuli su se jednodijelni modeli koji će i ove sezone birati svi oni koji se ne nalaze na listi ljubitelja oskudnih bikinija, modeli inspirirani retro siluetama i ukrašeni trendi detaljima poput spuštenih ramena, romantičnih volana, vezica i trakama. Uz bijelu, crnu i tamnoplavu boju te prugaste i cvjetne uzorke kao vrlo predvidljiva koloristička rješenja u svijetu badića, ove sezone u neočekivanoj će popularnosti uživati i kupaći kostimi u neutralnim tonovima bež, puderastoroze i smeđe boje.

Gdje pronaći savršeni kupaći kostim za još jednu sezonu uživanja uz obalu mora ili rub bazena? Uz poznate modne brendove kojima će uvijek vraćamo u potrazi za novim kupaćim kostima, nova sezona na modnoj sceni istaknula je i nekoliko novih imena za koje ćete htjeti znati jer se baš u njihovim kolekcijama kriju najpoželjniji modeli sezone.

@sidwayswim

IT KUPAĆI KOSTIMI ZA NOVU TOPLU SEZONU

Iz godine u godinu, kupaći kostimi plijene sve više pažnje ne samo kao jedan od ključnih odjevnih komada u ljetnoj garderobi, već i kao prilika za modni statement koji plažu pretvara u pješčanu modnu pistu. Prošlih sezona već smo vas upoznali sa sve popularnijim australskim i europskim brendovima čiji su modeli osvojili ne samo plaže diljem svijeta, već i Instagram. Uz australske i europske brendove koje obožavaju poznate trendseterice te ona svim poznata imena iz svijeta kupaćih kostima, nova topla sezona istaknut će i nekoliko novih brendova čije ćemo modele poželjeti u ljetnoj garderobi.

Od klasičnih modela za kojima ćemo najčešće posegnuti kao uvijek sigurnom opcijom do kupaćih kostima s trendi pomakom, novi brendovi kupaćih kostima istaknuli su se najpoželjnijim modelima sezone.

Od prvih linija kupaćih kostima s potpisom cool modnih brendova Self Portrait i Rixo do nekih novih imena koja će vas osvojiti laskavim retro modelima ili kupaćim kostimima inspiriranim devedesetima, u nastavku otkrivamo pet novih brendova kupaćih kostima u čijim se kolekcijama kriju naši novi modni favoriti za ljeto.

SELF PORTRAIT

@mrselfportrait
@mrselfportrait
@mrselfportrait

ANEMONE

@anemoneswim
@anemoneswim
@anemoneswim

RIXO

@rixo
@lucywilliams02

SIDWAY

@sidwayswim
@sidwayswim
@sidwayswim

AMAIO SWIM

@amaioswim
@amaioswim
@amaioswim

Foto: Instagram

0