U točkicama i na plažu! Nova Mango kolekcija ima baš dobre točkaste komade

Bliži nam se ljeto i jednom kada izađemo iz kuća, imamo osjećaj da ćemo samo razmišljati o najtoplijoj sezoni, nadajući se kako će nam ona pružiti odmak od negativnih misli koje nas ovih dana okružuju.

Optimistično u ljetnu sezonu gleda i modni brend Mango, koji je izbacio već nekoliko kolekcija za najtoplije dane koje smo navikli provoditi na moru.

Nova Mango kolekcija badića za ljeto

Kulminacija ljetnih trendova došla je, naravno, po lansiranju nezaobilazne kolekcije kupaćih kostima, a Mango je svoje badiće ove godine pripremio u zbilja neodoljivom ruhu. Predlažemo vam da ih pogledate sve ovdje, no mi smo izdvojili one kojima osobno teško odoljevamo ove sezone – badiće sa šarmantnim točkicama! Od minijaturnog točkastog uzorka na bikinijima do velikih bijelih točkica na jednodijelnim kupaćim kostimima, u ovoj se kolekciji krije nekolicina pravih dragulja. No tu priča ne staje, jer Mango predlaže još niz zgodnih točkastih komada, za odlazak na piće u ljetnim večerima ili pak odlazak na plažu. U nastavku smo izdvojili ‘best of’ komade iz aktualne kolekcije.

Foto: Mango

0