Modni klasici koje možete pronaći u drugom krugu ljetnih sniženja

@aninebing

Iza nas je prvi krug ljetnih sniženja, no u ponudi modnih kuća, high street brendova i online shopova još uvijek se mogu pronaći odlični komadi koji će upotpuniti vašu garderobu i postati novi modni favoriti koje ćete nositi (gotovo) cijele godine. Daleko od trendi modela na koje ćemo zaboraviti s dolaskom nove sezone, najbolji komadi koje možete pronaći na ljetnom sniženju su oni jednostavni klasični i basic modeli koji se često ističu kao prvi izbor u svakodnevnim kombinacijama.

NAJBOLJI MODNI KLASICI NA LJETNOM SNIŽENJU

Tijekom ljetnih sniženja u ponudi modnih kuća i high street brendova mogu se pronaći ne samo modeli koje su donijele njihove ljetne kolekcije, već i modeli iz onih proljetnih što veliko sezonsko sniženje uvijek ističe kao priliku da posegnete za onim modelima koji će svoje mjesto pronaći u vašem ormaru i nakon kraja ljetne sezone i tako maksimalno iskoristite odlične popuste.

@fashionmugging

Proljetna i ljetna sezona uvijek donose modne klasike i popularne basic komade u pregršt odličnih modela koji nikad ne izlaze iz mode i naših ormara. Iako će cijena svakog od tih komada rasti s kvalitetom njihovog materijala i imenom koje stoji iza modela, ljetno sniženje prilika je da investirate u kvalitetne basic modela, bez da pređete vlastiti budžet za shopping.

Koji su najbolji modeli koje još uvijek možete uloviti na ljetnim sniženjima i gdje ih pronaći? Top pet komada u high end i high street izdanju za vas smo pronašli i izdvojili u nastavku.

MASSIMO DUTTI

H&M PREMIUM QUALITY

EVERLANE

FRAME

ISABEL MARANT

Foto: Instagram, Everlane, H&M, Massimo Dutti, Net-a-porter

0