Srpski brend Woolnia. i ove zime ima najdivnije modele pletiva

Srpski brend Woolnia. jedan je od naših omiljenih brendova pletiva. U središtu pozornosti našao se prije nekoliko godina kada nas je osvojio krupno pletenim i voluminoznim dekama. Deke od Merino vune istaknule su se ne samo kao jedan od zimskih favorita u svakom domu, već i kao najefektniji detalj kojim možete ukrasiti kauč, krevet ili naslonjač. Nakon toplih i mekih deka, Woolnia. je oduševila i jednako toplim i efektnim modelima pletiva za svaku zimsku garderobu.

Za zimsku sezonu 2020./2021. popularni srpski brend pripremio je još jednu divnu kolekciju pletiva u kojem ćemo poželjeti provesti najhladnije zimske dane.

Woolnia. pletivo za zimske dane

Woolnia. pletivo nalazi se visoko na listi odjevnih komada koje ove sezone želimo dodati u svoj zimski ormar. Baš poput Woolnia. dekica koje toliko volimo, novi modeli pletiva izrađeni su od tople i kvalitetne Merino vune koja će vas grijati cijelu zimu. Kako bi kreirali ne samo tople, već i trendi modele pletiva koje će baš svatko poželjeti u svojoj garderobi, brend Woolnia. Merino vunu spojio je s predimenzioniranim siluetama i šarmantnim detaljima poput mašna ili uzoraka kreiranih u samom procesu pletenja koji svaki model čine još posebnijim i naprosto neodoljivim.

U zimskoj kolekciji brenda Woolnia istaknuli su se divni puloveri, kardigani i prsluci koje su, uz šarmantne detalje, ukrasili i nježni pastelni tonovi. Uz odjevne komade, nova kolekcija pletiva s Woolnia. potpisom donijela nam je i najefektnije modne dodatke u pletiva – cool kape, velike šalove i šarmantni obruč za glavu.

Sve modele Woolnia. pletiva pronađite na službenoj stranici brenda woolnia.com, a novosti možete pratiti i na njihovom Instagram profilu @woolnia. Nekoliko naših favorita izdvojili smo u nastavku.

Foto: Instagram

0