Nova Zara kolekcija donosi sve ključne odjevne komade za jesensku garderobu

Rujan je najavu početka jeseni i početka nove sezone unutar naših ormara. Stvaranje nove garderobe za jesen u ćemo uskoro polako zakoračiti vratilo nas je našim starim favoritima, ali i ponudilo bezbroj novih trendova. Savršen spoj omiljenih krojeva i najnovijih trendova stvorio je moderne klasike koji su se unutar kolekcija modnih kuća i brendova istaknuli kao neki od najsvestranijih, najelegantnijih i najpoželjnijih.

Istovremeno klasični i inspirirani trenutnim modnim trendovima, moderni klasici u svaku će garderobu unijeti najbolje od oba svijeta s posebnim naglaskom na moderan izgled svakog od komada. Upravo su moderni klasici zvijezda nove Zara kolekcije za jesen 2019.

Zara modeli za svaku jesensku garderobu

High street brend Zara predstavio je jednu od najboljih kolekcija za nadolazeću jesen koja donosi baš sve što možemo poželjeti u garderobi za novu sezonu. Odjevni komadi i modni dodaci stvoreni za svakodnevne kombinacije, Zara kolekcija donosi spoj neutralne palete boja s dodatkom cvjetnih uzoraka, poznate modne klasike s pomakom u kroju ili silueti – odijelo, haljine, bluze i baloner.

Odjevne komade i modne dodatke koji će se istaknuti kao savršeni početak svake jesenske garderobe pronađite u nastavku, svim Zara trgovinama i na zara.com.

0