I u jesenskoj sezoni nosit ćemo mini haljine – ovo su najbolji high street modeli

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jenny Cipoletti (@margoandme)

Kao savršen izbor za tople i sunčane dane, mini haljine bile su ključan dio naše proljetne i ljetne garderobe. Iako je s početkom jeseni stiglo osvježenje koje je označilo početak nove garderobe, mini haljine još uvijek se ističu kao jedan od najpoželjnijih komada u svakoj garderobi. Nakon prozračnih ljetnih modela ukrašenih razigranim uzorcima uz koje nam je bio dovoljan tek omiljeni par sandala, jesen će transformirati mini haljine uz pomoć raskošnih i toplijih materijala, zagasite palete boja, najpoželjnijih uzoraka i novih trendova.

MINI HALJINE ZA JESENSKU SEZONU

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Natalie Lim Suarez (@natalieoffduty)

Od cvjetnih uzoraka u njihovom jesenskom ruhu i životinjskih uzoraka kao jednom od najistaknutijih trendova nove sezone do vječne male crne haljine i drugih jednostavnih modela u neutralnim bojama, mini haljine i u jesenskoj će sezoni ponuditi svaki model koji možemo poželjeti. Osim novih krojeva i boja, jesen donosi i nove kombinacije u kojima će jednostavne, šarmantne i ženstvene mini haljine odigrati glavnu ulogu. Za dnevni look posegnut ćemo za blejzerom i tenisicima, dok će se naša omiljena kombinacija za večernje izlaske kriti u spoju mini haljine, kožne jakne i trendi čizama s visokom, ali udobnom potpeticom. I dok su za vrijeme toplih proljetnih i ljetnih dana mini haljine otkrivale naše preplanule noge, u jesenskoj će se sezoni spojiti s toplim najlonkama i donijeti jednako šarmantan odgovor na znatno niže temperature.

Popularnost mini haljina u jesenskoj sezoni prepoznali su i high street brendovi koji su svoje kolekcije obogatili raskošnim modelima. Najbolje smo izdvojili u nastavku.

BS&SH

Mango

Mango

Topshop

Stradivarius

Sezane

Finders Keepers

Mango

Anna Sui

Topshop

Mango

H&M

Bershka

Free People

Bershka

Zara

AllSaints

Topshop

Mango

Asos Design

Zara

Mango

Mango

Free People

French Connection

Sezane

Sezane

Bershka

Sister Jane

Miss Selfridge

Millie Mackintosh

Sister Jane

Topshop

Asos Design

Zara

 

1