Najsjajnije cipele koje će začiniti svaku proljetnu kombinaciju

Kao mnogima omiljeni modni dodatak, cipele su uvijek visoko na našoj shopping listi, ali i na listi prioriteta poznatih modnih kuća i pristupačnih high street brendova tijekom kreiranja novih kolekcija. Savršeni par upečatljivih cipela u vašem omiljenom modelu bit će sve što će vam zapravo trebati kako bi i najjednostavnijoj kombinaciji dali efektan izgled.

METALIK CIPELE ZA EFEKTNE PROLJETNE KOMBINACIJE

Svaka nova sezona donosi raskoš modela među kojima se uvijek krije nekoliko iznenađenja i modela koji na prvi pogled oduševe modnu publiku. Proljeće i ljeto sjaj metala donose u obliku šarmantnih modnih dodataka među kojima su se kao najpoželjniji istaknule cipele optočene metalik sjajem.

Iako metalik cipele više nisu iznenađenje, ovog su se proljeća zasigurno našle među onim modelima koji su nas u trenu osvojili i oduševili. Suprotno popularnom mišljenju da su metalik cipele rezervirane za svečane i večernje prilike, proljetni modeli dokazali su da ćemo metalik cipele ove sezone nositi kako unutar večernjih, tako i unutar dnevnih kombinacija. Svaki metalik model jednako dobro izgledat će u spoju s omiljenom ležernom kombinacijom T-shirta i traperica, sa poslovnim klasicima i večernjim favoritima.

Musier

Od klasičnih modela sa srednje visokom potpeticom kojima metalik boja donosi moderniji izgleda do elegantnih sandala u kojima se sjaj metala spaja s igrom tankog remenja, u nastavku donosimo sve metalik modele koji će biti savršeni modni začin u svakoj proljetnoj garderobi.

Christian Louboutin

Sezane

Uterque

Zara

Zara

Aldo

Aldo

By Far (Net-a-porter)

Tabitha Simmons

Loeffler Randall (Net-a-porter)

Miu Miu (Net-a-porter)

Loeffler Randall (Net-a-porter)

Mango

& Other Stories

Foto: Instagram, Aldo, Karla Store, Mango, Musier, Net-a-porter, Sezane, Uterque, Zara

0