Mango ima jednu predivnu smaragdnu haljinu od baršuna

Neki dan pisali smo vam o baršunastim haljinama i kako će one i ove jeseni i zime vladati modnom scenom. Dobra je to vijest za sve one djevojke i žene koje su već nabavile svoj omiljeni model haljine od baršuna za hladnije dane, ali i za one koje se to tek spremaju učiniti, jer već neko vrijeme promatraju ovaj upečatljiv trend u svijetu haljina. Baršun je materijal koji nekako svaku jesensku i zimsku kombinaciju učini posebnijom, raskošnijom i luksuznijom, pa ne čudi veliki interes za njega koji se i ove sezone materijalizirao u vidu haljina kojima vrvi high street ponuda.

Izdvojili smo vam neke od najboljih za novu sezonu, no onda je u prodaju stigla ova ljepotica iz Manga, koja nas je u potpunosti razoružala; što krojem, što bojom, a što duljinom, nama omiljenom – midi.

Smaragdno zelena baršunasta haljina iz Manga

Već na prvi pogled, ova se haljina nameće kao logičan izbor za party sezonu u hladnijim danima i sve one predblagdanske i blagdanske partyje koji nam prethode, a istinu govoreći više i nisu tako daleko kao što se čini. Zato je već sada dobar trenutak za nabaviti haljinu za svečanosti pred nama i zatim u njima u miru uživati, bez dileme u kojoj kreaciji zablistati.

Novi adut iz Manga na prvu nas je osvojio divnom smaragdno zelenom bojom, a zatim i elegantnim padom haljine i detaljem čvora koji stvara efekt nabora duž cijele haljine. Duboki dekolte s V-izrezom mjeru ima u dugim rukavima i midi duljini, pa ova haljina pritom ipak ne otkriva previše. Oversized naušnice i elegantan par salonki bit će dovoljan začin Mango kreaciji od baršuna, koju je moguće nabaviti ekskluzivno online, u Mango web shopu.

Foto: Mango

0