Jedini Mango modeli koje zapravo trebate u ljetnom ormaru

Najtopliji dani koje s nestrpljenjem iščekujemo nezamislivi su bez prozračnog i udobnog lana. Osim zbog sve viših temperatura, predivni modeli od lana iz dan u dan bit će sve popularniji i zbog neodoljivih modela. U neutralnoj bijeloj i bež boji koje su klasični odabir za lanene modele, ali i u novim trendi nijansama, lan čak i uz nekoliko izgužvanih linija unosi nježnu eleganciju u svaki komad.

S prvim vrućim danima, vrijeme lana u našim garderobama i službeno je stiglo. Srećom, i odlični odjevni komadi od lana već su stigli u naše omiljene modne trgovine! Lanene komade u njihovom najboljem pristupačnom izdanju predstavio je španjolski high street brend Mango.

Najbolji Mango modeli za ljeto su oni od prozračnog i laganog lana

Laganom i prozračnom lanu, Mango je posvetio jednu cijelu ljetnu kolekciju i otkrio sva njegova lica – od romantičnih haljina do cool blejzera i ležernih kombinezona.

Za dugo, toplo ljeto ispred nas, Mango je taj klasičan ljetni materijal iskoristio kako bi uz pomoć njih stvorio neke od najdivnijih ljetnih modela. Uz prozračne haljine i lagane bermuda hlače koji se svake sezone ističu u lanenom ruhu, nova sezona s lanom je spojila pregršt trendi modela, ali i jednostavnost basic komada. Iako je zadržao klasični izgled njegove teksture i prepoznatljivu jednostavnost, lan se ove sezone unutar ljetnih kolekcija u potpunosti transformirao uz pomoć neočekivanih novih silueta i trendi detalja. Od omiljenih klasika poput košulje i blejzera do trendi haljina i kombinezona, novu sezona ponudila je i njihovo novo lice stvoreno od prozračnog lana.

U neutralnoj bijeloj i bež boji koje su klasični odabir za lanene modele, ali i u novim trendi nijansama i uzorcima poput pistacija zelene i uvijek popularnih prugica, Mango modeli još jednom su dokazali da lan, čak i uz nekoliko izgužvanih linija, uvijek izgleda odlično.

Foto: Mango

1