30 modela koji dokazuju da je lanena haljina savršeni poslovni favorit za toplo ljeto

@alexisforeman

Ljeto nam se uskoro vraća u grad! Iako smo sunčane i tople dane s nestrpljenjem iščekivali, baš kao i priliku za lagane i zaigrane odjevne kombinacije s novim ljetnim trendovima u glavnoj ulozi, odijevanje za poslovni tjedan postaje puno izazovnije kad na asfaltu zavladaju vrućine. Tražimo nešto u čemu ćemo se osjećati lijepo i ugodno, a da istovremeno odgovaraju poslovnoj atmosferi.

I dalje će kao najjednostavniji odabir ovog ljeta prevladavati haljine kojih na policama trgovina zaista ima u svim mogućim varijantama. Osim što skraćuju vrijeme odijevanja ujutro, sigurno su rješenje u kojem ćete lako podnijeti vrućine, pogotovo ako odaberete sveprisutni lan. Minimalan ulog za maksimalan efekt.

@prettylittlefawn

LANENA HALJINA – POSLOVNI MODNI FAVORIT ZA LJETO

Elegantne i ženstvene s dozom opuštenosti koja savršeno laska ljetnim danima, lanene haljine su jedan od najboljih odjevnih komada, ako ne i najbolji, koje možete dodati svojoj garderobi. Prozračni lan ističe ih kao iznimno ugodne za nošenje čak i za najtoplijih ljetnih dana, a nekoliko pomnih promjena modnih dodataka šarmantnu lanenu haljinu transformirat će iz dnevnog u večernji look, iz poslovnog izdanja u look za opuštene ljetne vikende.

Lanena haljina pronašla se u baš svakoj kolekciji ovog ljeta – od prestižnih modnih kuća koje su ponudile njezino najluksuznije izdanje preko novih it imena modne scene koja su se poigrala poznatim krojevima do high street brendova i modela stvorenih za svaki dan. Među novim ljetnim modelima kao stvorenim za jednostavnu i elegantnu poslovnu kombinaciju istaknuo se spoj klasičnih krojeva poput košulja-haljine i haljine na preklop te ljetne palete boje s naglaskom na neutralne tonove, ali i dodatkom nekoliko trendi pastelnih i jarkih nijansi.

U nastavku pronađite lanenu haljinu u trideset modela kao stvorenih za ljetnu poslovnu garderobu!

Mango
Twinset
Paper London
Massimo Dutti
Rejina Pyo
Loewe
Reserved
Reserved
Zara
Mango
Mara Hoffman
Sézane
Zara
Lisa Marie Fernandez
Mango
Zara
Reserved
Marni
Giuliva Heritage Collection
Reserved
Giuliva Heritage Collection
Sleeper
Massimo Dutti
Matin
Equipment
Sézane
S’Oliver Black Label
Frame

Foto: Instagram, H&M, Mango, Massimo Dutti, Net-a-porter, Reserved, Sezane, S’Oliver Black Label, Twinset, Zara

0