Najljepše krznene papuče koje ćete vidjeti ove zime

Dani provedeni kod kuće još će neko vrijeme za mnoge od nas biti svakodnevica. Upravo zbog toga, sve smo više-manje podredili bivanju kod kuće, pa tako i svoje odjevne kombinacije.

Ono što je još donedavno bio neki formalniji ili full poslovni look, sada su postale trenirke ili elegantni loungewear komadi, a sve što nedostaje za zaokružiti savršeni kućni styling svakako su neke posebne papuče.

Baš takve pronašli smo kod brenda Laines London i zaljubili se u njih već na prvi pogled. Pufasti krzneni modeli djeluju kao najmekši oblačići na koje možete stati, a ako imate dvojbu oko nošenja krzna, dobra je vijest da je riječ o umjetnom materijalu koji imitira krzno.

Laines London – najljepše krznene papuče

Laines London, britanski je brend pokrenut prošle godine, koji je u središte pozornosti došao upravo zahvaljujući svojim šarmantnim papučama.

U ponudi su razni modeli i svima im je zajedničko da su super mekani, pufasti i udobni. Umjetno krzno nalazi se i s vanjske i s unutarnje strane papuča, a točka na i je gumeni potplat koji sprječava klizanje.

Papuče su ukrašene ručno rađenim broševima s kristalima i biserima, koji se po želji mogu i maknuti ili nositi na nekom vama omiljenom odjevnom komadu. Svaki par dolazi u elegantnoj svilenkastoj vrećici, a brend otkriva da se ove papuče mogu nositi kod kuće, ali i po vani – uvjet je naravno suho vrijeme.

Više o ovim divnim modelima doznati možete na Laines London web stranici, kao i u Wolf & Badger webshopu koji dostavlja u Hrvatsku. Cijene modela kreću se od 35 funti nadalje.

Foto: Laines London

0