Sve ključne modele pletiva za novu sezonu možete naći u H&M-u

Kišni i svježi, prvi rujanski dani najavili su jesen ispred nas. Osim novog početka, novih izazova i novih hobiija koji će obogatiti našu svakodnevicu i u prvim jesenskim danima stvoriti novi početak, jesen donosi i velike promjene unutar naših ormara. Nova garderobe prozračne ljetne modele zamijenit će toplijim komadima i zagasitom paletom boja, a jedan od prvih jesenskih favorita koji ćemo dodati na police svojih ormara bez sumnje je toplo i udobno pletivo.

H&M PLETIVO ZA NOVU SEZONU

Kao jedan od ključnih komada unutar svake jesenske garderobe, pletivo se našlo u baš svakoj kolekciji za novu sezonu. Od luksuznih high end do pristupačnih high street brendova, prve jesenske kolekcije donijele su raskoš novih trendova, ali su nas istovremeno vratile i onim poznatim i najdražim klasicima među kojima se našlo i nekoliko ključnih modela pletiva. Od cosy kardigana do oversized dolčetiva i tankog, rebrastog pletiva, baš sve ključne modele pletiva pronašli smo u najnovijoj H&M kolekciji.

U neutralnim bojama, s tek nekoliko zagasitih i pastelnih nijansa dodanih paleti, prvi modeli pletiva za novu jesensku sezonu ne donose iznenađenje, neočekivane trendove ni odmak od poznatog, već upravo one klasične i jednostavne modele u osvježenom izdanju koji će se istaknuti kao savršeni početak i kraj svake jesenske kombinacije. U spoju s ženstvenih suknjama ili omiljenim modelom traperica, H&M pletivo bit će sve što vam treba za jednostavni jesenski look u kojemu ćete izgledati odlično i osjećati se jednako dobro.

Iako će nadolazeći jesenski tjedni donijeti još pregršt novih modela pletiva s naglaskom na nove trendove, one ključne modele već možete pronaći u H&M trgovinama, a dvadeset najboljih izdvojili smo u nastavku.

Foto: H&M

4