Drugi val ljetnog sniženja u H&M-u donosi popuste do 70% i pregršt odličnih modela

Iza nas je nekoliko tjedana koje je u trgovinama i online shopovima high street brendova obilježio početak velikog sezonskog sniženja. Najpoželjniji modeli i trendovi sada su još pristupačniji, a sezonsko sniženje još jednom se istaknulo kao savršeno vrijeme za obnovu garderobe. Za drugi krug ljetnih sniženja high street brendovi su pripremili dodatne popuste, ali i pregršt novih modela koje su dodali već sniženim komadima. Svoje favorite pronašli smo u ponudi high street brenda H&M.

Najbolje od ljetnog sniženja u H&M-u

Sniženja su odličan trenutak da svojoj trenutnoj garderobi dodate onih nekoliko modela koji još nedostaju, ali i počnete razmišljati o sljedećoj sezoni. Ljetno sniženje na policama high street brenda H&M istaknulo je najpoželjnije ljetne modele, ali i pregršt komada koji ćemo nositi i nakon ljetne sezone. Uz efektne i upečatljive trendi komade biti ono što će nas privući na prvi pogled, jednostavne siluete i moderni klasici ono su što se uvijek isplati potražiti na high street sniženjima jer osim što će donijeti trenutno osvježenje u ljetnu garderobu, ti svestrani komadi istaknut će se unutar naše garderobe kao oni kojima ćemo se rado vratiti i sljedeće ljetne sezone ili kao oni koje će se zadržati unutar jesenskog ormara.

Od lanenih modela koji imaju posebno mjesto u našoj ljetnoj garderobi i svakodnevnoj uniformi preko efektnih topova koji će jednako dobro izgledati u ležernim, poslovnim i večernjim kombinacijama do modnih dodataka koji će i najjednostavnijim odjevnim komadima dati novi izgled, u nastavku donosimo izbor H&M modela s drugog kruga ljetnog sniženja koje bez imalo grižnje savjesti možete dodati u svoju shopping košaricu jer ćete ih obožavati nositi, a sada ih krase cijene i do 70% niže.

Foto: H&M

0