Znamo gdje ćete ovih dana pronaći najljepše cvjetne haljine

Unazad nekoliko godina, proljetnu i ljetnu sezonu postalo je gotovo nemoguće zamisliti bez romantičnih cvjetnih haljina, koje su u svaku žensku garderobu unijele dozu šarma i djevojački zaigranog stila.

Modni brendovi na njima inzistiraju i dalje, jer znaju da cvjetne haljine uživaju sjajne prodajne rezultate, a ništa drugačija situacija, čini se, neće biti ni u aktualnoj sezoni. Cvjetni print ponovno je tu, spreman začiniti nam toplije dane, u svojem dosad najromantičnijem izdanju. Brendovi se uglavnom koriste uzorcima vibrantnog poljskog cvijeća, koje nas naročito oduševljava svojim raskošnim bojama, ali i svojom jednostavnošću. Makovi, suncokreti, ivančice i tratinčice, samo su neki od floralnih motiva koje sada susrećemo posvuda. Jednu savršenu kolekciju cvjetnih haljina za najtoplije dane upravo je predstavio i H&M!

H&M cvjetne haljine su ostvarenje svih floralnih snova

Ako volite cvjetni print i jedva mu se čekate vratiti svake proljetne sezone, vjerujemo da će vas u tom slučaju posebno oduševiti ova nova kolekcija koja je stigla u H&M. Poznati švedski brend predstavio je jednu sjajnu mini liniju cvjetnih haljina, koja je ostvarenje svih naših floralnih snova i onoga što očekujemo od savršenog cvjetnog modela za najtoplije dane.

Printevi poljskog cvijeća izmijenjuju se s volanima, nabranim detaljima, mašnama, izrezima na leđima i puf rukavima te zajedno stvaraju jednu neodoljivu modnu kolekciju u kojoj je doista teško istaknuti tek nekoliko favorita. U nastavku vas ostavljamo s ovim ljupkim modelima H&M cvjetnih haljina!

Foto: H&M

0