High street brendovi koje obožavaju i celebrity ‘it’ djevojke

Jessica Alba

Iz godine u godinu, iz sezone u sezonu, iz kolekcije u kolekciju, modni svijet neprestano se mijenja. Osim modnih trendova, odjevnih komada i modnih dodataka kao istaknutih promjena koje će označiti početak nove sezone, unutar modnog svijeta kroz godine se stvaraju mnogo veće, ali bitno suptilnije promjene. Jedan od promjena koja je obilježila modni svijet u posljednjih desetak godina je uzlet high street brendova. Spoj najnovijih trendova i pristupačnih cijena high street brendove istaknuo je kao savršenu alternativu modnim kućama i dizajnerima čije su si odjevne komade i modne dodatke rijetki mogli priuštiti.

Nakon što su osvojili široku publiku, high street brendovi su svojim sve boljim kolekcijama zaintrigirali i modne insajdere. Ubrzo, kreacije high street brendova počeli smo viđati u nekim od najboljih street style kombinacijama, ali i kao modni izbor dostojan crvenih tepiha. Baš poput svih nas, celebrity ‘it’ djevojke nosile su komade s potpisom high street brendova poput Zare.

Kendall Jenner

I CELEBRITY ZVIJEZDE VOLE HIGH STREET BRENDOVE

‘It’ djevojke iz celebrity svijeta navikli smo viđati u kreacijama najprestižnijih modnih kuća i dizajnera. Ipak, u posljednjih nekoliko godina, poznate glumice, pjevačice i modeli čiji stil obožavamo pokazale su da se njegova tajna ne krije u skupocjenim odjevnim komadima i modnim dodacima. Pristupačnije brendove danas biraju ne samo za jednostavne svakodnevne kombinacije, već i za javne i televizijske nastupe, premijere, dodjele nagrada i druga glamurozna događanja.

Osim što su redovito nosile brendove koje i sami volimo, celebrity djevojke otkrile su nam i nekoliko novih high street imena. Reformation i Storets samo su neki od brendova čije smo komade poželjeli u svom ormaru jer smo ih vidjeli na Margot Robbie, Alexi Chung, Seleni Gomez i Meghan Markle.

Margot Robbie

Uvijek u potrazi za onim najboljim odjevnim komadima i najefektnijim modnim dodacima, celebrity zvijezde i njihovi stilisti istaknuli su nekoliko high street imena u čijim su kolekcijama pronašli one najbolje odjevne komade i modne dodatke sezone s high street potpisom. Od španjolskog brenda kojeg svi znamo i volimo do jednog od najpopularnijih sustainable brendova, u nastavku otkrijte high street brendove koje trenutno vole i nose ‘it’ djevojke.

MANGO

STORETS

REFORMATION

HEARTLOOM

Foto: Instagram, Heartloom, Mango, Profimedia, Reformation, Storets

0