Zara ima divne nove točkaste haljine u kojima ćemo dočekati jesen

S prvim jesenskim kolekcijama koje su već stigle na police naših omiljenih modnih brendova, stigli smo do kraja ljetne modne sezone. Tijekom preostalih ljetnih tjedana, uživat ćemo u svim ljetnim favoritima koji se već nalaze u našem ormaru. Ipak, nekoliko ljetnih trendova i hit modela svoje će mjesto pronaći i u našim kombinacijama za prijelazno razdoblje i prve jesenske dane.

Ljetni modni trend koji ćemo poželjeti i u svom jesenskom ormaru bez sumnje je šarmantni točkasti uzorak.

Točkaste haljine za prve jesenske dane

Od elegancije klasičnih krojeva do trendi silueta, od decentnih i sitnih točkica do velikih i upečatljivih točka u različitim bojama, točkasti uzorak bit će odličan dodatak našem jesenskom looku. Osim što će u prve jesenske kombinacije unijeti svoj prepoznatljivi šarm i chic izgled, točkasti uzorak razbit će jednostavnost neutralne palete boje kojoj uvijek gravitiramo u jesenskoj garderobi.

Da ćemo točkice nositi i tijekom prvih jesenski dana potvrdila je i najnovija Zara Studio kolekcija koja je u potpunosti posvećena upravo efektnom točkastom uzorku. U pregršt odličnih modela među kojima možete pronaći savršeni točkasti kombinezon ili cool hlače sa zvonastim nogavicama, ženstvenu bluzu ili klasičnu košulju s točkastim pomakom, moderan blejzer oversized kroja ili točkasti baloner, Zara Dot Collection bez sumnje krije neke od prvih it komada za jesensku sezonu ispred nas.

Iako ćemo točkice nositi u bezbroj različitih kombinacija i modela, kao najpopularnije su se i u novoj Zara Studio kolekciji istaknule točkaste haljine.

Haljine su zvijezda nove Zara Studio kolekcije

Zara Studio Dot Collection donijela je točkastu haljinu u šest potpuno različitih modela. U točkastoj kolekciji možete pronaći sve od savršene dnevne haljine preko ležernog modela za vikend kombinacije do mini haljine idealne za večernje kombinacije.

Nove Zara točkaste haljine odlično će izgledati u jednostavnim kombinacijama u kojima ćemo ih dodati tek nekoliko modnih dodataka, ali zamišljamo ih i u jesenskim lookovima u kojima ćemo ih spojiti s kožnom jaknom i bež balonerom, nositi preko udobnih tajica, elegantnih poslovnih hlača ili omiljenog para traperica.

Zara točkaste haljine uskoro stižu u Zara online shop, a pogled na svih šest modela donosimo vam u nastavku!

Zara točkaste haljine jesen 2021.
Zara točkaste haljine jesen 2021.
Zara točkaste haljine jesen 2021.
Zara točkaste haljine jesen 2021.
Zara točkaste haljine jesen 2021.
Zara točkaste haljine jesen 2021.

Foto: Instagram, Zara

0