Upoznajte high street brend s listom čekanja i najpopularnijom haljinom sezone

@wethepeoplestyle

Scrollajući Instagramom, oko vam je sigurno zapelo za upečatljivu ružičastu haljinu gingham uzorka. Djevojkama je vrlo brzo postala omiljeni IT komad za proljetne dane, a dobra je vijest što je riječ o komadu s high street potpisom. Iza modela Lenora stoji brend Kitri, no haljina je trenutačno rasprodana i za nju, ni manje ni više, postoji – lista čekanja! Ipak, na web shopu najavili su njezin brzi povratak te se restockani komadi mogu očekivati sredinom lipnja.

Dobitna kombinacija: Odjeća koja izgleda dobro i u kojoj se osjećate dobro

Do tad, na društvenim mrežama možete crpiti inspiraciju kako je kombinirati, ali i otkrivati druge šarmantne komade ovog londonskog brenda, koji su kao stvoreni za proljetne dane! Iza hashtaga #kitrigirls kriju se stotine fotografija djevojaka u komadima s njihovim potpisom, a zahvaljujući romantičnim uzorcima i klasičnim krojevima koji “koketiraju” s trendovima, u samo dvije godine, koliko brend postoji, uspjeli su skupiti vjernu vojsku obožavateljica. Već pri prvom pogledu na web shop, jasno je kako Lenora haljina neće biti jedini komad kojeg fashionistice s nestrpljenjem iščekuju. Moguća tajna uspjeha ovog brenda krije se u riječima osnivačice Haeni Kim. Ona je, naime, rekla kako je odlučila dizajnirati odjeću temeljenu na svojim i na potrebama svojih prijateljica. To znači da odjevni komadi ne samo da izgledaju dobro, nego se osoba koja ih nosi, u njima dobro i osjeća – definitivno dobitna kombinacija!

kitri
@kitristudio

Brend Kitri hype koji se stvori oko pojedinih komada može zahvaliti i činjenici da ne slijede strategiju drugih high street brendova, nego svaki od njihovih komada dolazi u limitiranom izdanju. Tu najčešće onda vrijedi ona dobra, stara: “Tko prvi – njegovo!”. Svaka nova kolekcija obiluje upečatljivim komadima s različitim uzorcima: kariranim, točkastim, cvjetnim… Svi oni izvrsnu izgledaju u kombinaciji s basic komadima u ormaru, a jedno je zajamčeno: ormar neće izgledati nimalo dosadno, a proljetna će garderoba biti razigranija nego ikad! U nastavku donosimo fotografije najpopularnijih komada, a one mogu biti odlična inspiracija za stylish proljetne outfite.

kitri
@kitristudio
kitri
@kitristudio
kitri
@kitristudio
@kitristudio
@kitristudio
kitri
@kitristudio
kitri
@kitristudio
kitri
@kitristudio
kitri
@kitristudio
kitri
@kitristudio
kitri
@kitristudio

Foto: Instagram (@kitristudio)

0