30 high street haljina iz novih kolekcija

@fashionmugging

Početak rujna donosi početak nove modne priče u našim ormarima – vrijeme je za jesensku garderobu, a mnogi među nama već su u potrazi za najboljim novim odjevnim komadima i modnim dodacima. Jesenski trendovi davno su se iskristalizirali na modnim pistama, a prve high street kolekcije za jesen donijele su i prve odjevne komade i modne dodatke koje ćemo dodati u našu garderobu. Bilo da ste odlučili u potpunosti transformirati svoju prošlogodišnju jesensku garderobu ili ju osvježiti s tek nekoliko novih komada, jesenska haljina jedan je od najboljih komada koji možete dodati svojoj garderobi prije nove sezone.

Haljina je bila zvijezda naše ljetne garderobe, a svoje će počasno mjesto zadržati i unutar jesenskog ormara.

@wethepeoplestyle

HIGH STREET HALJINE ZA JESENSKU SEZONU

Nova sezona donijela je nekoliko novih varijacija na temu omiljenog klasika koji krasi status najbolje prijateljice u svakom ormaru, a trendi modeli jesenskih haljina istaknuli su se kao jedan od najpoželjnijih komada u baš svakoj high street kolekciji za jesen.

Iako su se novi trendovi poigrali s jesenskom haljinom i u potpunosti transformirali njezin izgled, oni su istovremeno zadržali onu prepoznatljivu dozu elegancije zbog koje joj se uvijek vraćamo.

Od boemskih modela inspiriranih sedamdesetim godinama koja su ukrasili cvjetni i životinjski uzorci u bogatim zemljanim tonovima do minimalističkih midi haljina jednostavnih krojeva i u neutralnim bojama, od savršene i trendi dnevne košulja-haljine do zavodljivih modela od svile ili satena idealni za večernje prilike, haljine koje sežu ispod koljena i ove će godine biti jedan od najjednostavnijih izbor unutar svakog ormara za kojim ćemo posegnuti kada uz minimalno truda želimo izgledati maksimalno dobro.

Uz tenisice, salonke ili nove trendi čizme, jesenske haljine bit će jedan od naših favorita za svaku garderobu, a savršeni model i ove ćemo jeseni lako pronaći na high streetu – trideset najboljih izdvojili smo u nastavku.

MASSIMO DUTTI

MANGO

ZARA

UTERQUE

H&M

STRADIVARIUS

Foto: Instagram, H&M, Mango, Massimo Dutti, Stradivarius, Uterque, Zara

0