Domaća influencerica sa stavom pokazala nam je kako nosi tenisice sezone

Na gradske ulice stigao je novi model ‘it’ tenisica

Influencerica, stilistica i buduća glazbenica Karla Zelić, na Instagramu poznatija kao SuperbabeKillah, jedna je od onih Hrvatica koja privlači pozornost svojim stilom, osobnošću i čvrstim stavom. Ovih dana se ne skida iz novih omiljenih tenisica – adidas ZX 2K Boost modela čiji potplat u žarkim bojama privlači pozornost.

Kako Karla kombinira svoje adidas TX 2k Boost tenisice

„adidas ZX 2k Boost su mi sjajne jer su tip tenisice koji se može iskombinirati na gotovo svaku vrstu outfita. Odlično izgledaju u casual varijanti, trapericama, trenirci, ali i kao potpuno kul ‘iznenađenje’ na sako ili odijelo. Imaju gradski urbani edge, i daju stav svakoj kombinaciji, pa tako osim na odijelu, fora izgledaju i na haljinicu, suknju ili kaput. Iskombinirala sam ih na više prilično različitih kombinacija i dobro funkcioniraju u svakoj prigodi. S obzirom na to da su bijele s edgy rozo-plavim džonom, mislila sam da će ih biti teže kombinirati, ali na što god sam ih obula – izgledaju sjajno. I inače sam pobornik sporty/casual looka s daškom elegancije i baš zato sam sretna što ove tenisice idu uz svaku moju ‘priču’“, komentirala je Karla.

Titulu predvodnika među adidas Originals tenisicama ZX serija duguje kombinaciji najnovijih tehnologija i vrhunskog dizajna, a kad su u adidasu tome još dodali revolucionarnu BOOST tehnologiju dobili su najudobniju tenisicu na tržištu. Od prvog predstavljanja 1984. godine do danas, adidas Originals ZX model postavlja trendove među tenisicama koje su inspirirane trkaćim modelima. No ova linija je puno više od udobne obuće jer se radi o jednom od najnaprednijih modela koji se, osim revolucionarnom tehnologijom izrade, odlikuje i modernim dizajnom. Nove adidas ZX 2K BOOST tenisice dostupne su u adidas, Buzz i The Athlete’s Foot trgovinama u cijeloj Hrvatskoj.

Foto: Dora Barker

0