Svi trendi modeli sunčanih naočala za koje trebate znati ove sezone

Police

Prvi proljetni tjedni su iza nas, no oni najtopliji i najsunčaniji dani u godini tek dolaze. Uz ugodne temperature i sunčeve zrake u kojima ćemo uživati na gradskim terasama i pješčanim plažama, proljeće i ljeto uvijek donose i odlične modne trendove u čijem se središtu nalaze lagani materijali, raskošna paleta boja i uzoraka te efektni modni dodaci koji svaku garderobu i kombinaciji čine boljom i efektnijom. Među modnim dodacima kao jedan od najpoželjnijih istaknule se su sunčane naočale.

Trendi boje i efektan izgled u novim modelima sunčanih naočala spojile su se s njihovom praktičnom ulogom i stvorile modni dodatak koji gotovo da i nećemo skidati u narednim mjesecima.

SUNČANE NAOČALE ZA NOVU SUNČANU SEZONU

Osim zaštitnog, sunčane naočale krasi i cool faktor koji na jednostavan, ali vrlo upečatljiv način mijenja izgled cijele kombinacije. Za novu sezonu sunčanih dana ispred nas, poznati brendovi predstavili su nove kolekcije sunčanih naočala – raskošnije i bolje no ikad.

U klasičnim modelima, s modernim pomakom ili obojane jarkim i pastelnim bojama – u nastavku otkrijte kako izgledaju najpoželjnije naočale sezone i gdje ih pronaći.

Carolina Herrera

SVI IT MODELI SUNČANIH NAOČALA

Svaka nova sezona vraća nas omiljenim klasicima iz svijeta sunčanih naočala koji spajaju jednostavne linije i neutralne nijanse. Istovremeno, svaka nova sezona donosi i nekoliko novih favorita koje krase najnoviji trendovi i efektan izgled. Za novu sezonu, poznati brendovi su svoje kolekcije sunčanih naočala obogatili neočekivanim oblicima te pastelnim i jarkim bojama koje nisu ostale rezervirane samo za okvire, već su obojale i stakla.

Baš sve trendi modele za novu sezonu pronašli smo u kolekcijama četiri top brenda – Police, Furla, Carolina Herrera i Converse – u čijim će kolekcijama baš svatko pronaći onaj savršeni modni dodatak za najsunčanije dane u godini.

POLICE

Police

Police je jedno od najvećih imena kada je o sunčanih naočalama riječ koji ne prati aktualne trendove, već ih stvara. Za novu sezonu poznati brend poigrao se oblicima i bojama – rezultat su efektne naočale u kojima će svoj savršeni par pronaći svi ljubitelji trendova.

FURLA

Furla

Još jedno ime koje se nalazi na samom vrhu bez sumnje je talijanski luksuzni brend Furla. Svake sezone, Furla zadržava prepoznatljivu estetiku koja zrači elegancijom, ali istovremeno unosi nove elemente i detalje u dizajn okvira. Za novu sezonu Furla je pripremila romantičnu kolekciju s modernim pomakom čiji modeli osvajaju na prvi pogled.

CAROLINA HERRERA

Carolina Herrera

Osim kroz kolekciju brenda Furla, elegancija je prožeta i kroz kolekciju sunčanih naočala s Carolina Herrera potpisom. Klasičan karakter i neutralna paleta s dodatkom nježnim pastelnih tonova spajaju se u sunčanim naočalama koje će svakoj kombinaciji dati dozu glamura i onaj wow efekt.

CONVERSE

Odličnom kolekcijom sunčanih naočala ove se godine istaknuo i brend koji se nalazi iza naših omiljenih platnenih tenisica – Converse. Jednostavnost linija i boja stvara vrlo urbanu kolekciju koja će odlično izgledati u kombinaciji s urbanim, trendi i ležernim kombinacijama.

0