Svi ključni modeli cipela za proljetne i ljetne dane

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli TALISA SUTTON (@talisa_sutton)

Proljetna i ljetna garderoba donose raskoš boja i uzoraka, modnih detalja i trendova koji će unijeti svježinu i razigranost u naše ormare i svakodnevne kombinacije. Omiljeni početak svake kombinacije za tople dane pronaći ćemo u prozračnim odjevnih komadima koje stvara spoj laganih materijala i efektnog izgleda. Od male ljetne haljine i cool kombinezona koji u jednom komadu donosi savršenu kombinacija do ultimativnog ležernog outfita koji spaja traperice ili lagane hlače i T-shirt, savršene modele za proljeće i ljeto uvijek će krasiti ne samo efektan izgled, već i prozračnosti udobnost koje će nam pomoći da preživimo svaku ljetnu vrućinu.

I dok će odjevni favoriti biti početak svake kombinacije, njezin savršeni kraj pronaći ćemo u efektnom paru cipela.

Cipele za proljetne i ljetne dane

Baš kao i u svakoj drugoj sezoni, cipele su omiljeni modni dodatak i u proljetnoj i ljetnoj garderobi. I dok ih njihova praktična strana čini nezaobilaznim dijelom baš svake kombinacije, njihov efektni izgled čini ih neodoljivim modnim dodatkom koji može začiniti i najjednostavniji ljetni outfit. Ako u spoj praktičnog i efektnog dodamo i udobno, pronašli smo svoj savršeni par cipela za tople dane. Kolekcije poznatih modnih brendova veliku pažnju posvetile su kreiranju linija cipela. Od brendova posvećenih cipelama do high street favorita, raskoš modela koje su donijeli proljeće i ljeto istaknula je bezbroj odličnih modela koje ćemo poželjeli unutar svoje kolekcije.

Iako je izbor modela raskošan, tek četiri ključna modela cipela, model manje ili više, bit će dovoljno da stvorite savršenu kolekciju cipela za proljeće i ljeto i u njoj pronađete odgovor za svaku kombinaciju i priliku. O kojim se modelima radi? Otkrijte u nastavku.

4 ključna modela sezone

Četiri modela cipela sve su što će vam ove sezone trebati na polici s cipelama. Za ljeto u gradu i na plaži, udobne cipele bit će nezaobilazan dio kolekcije – svojoj garderobi dodajte trendi natikače. Između najudobnijih i najelegantnijih ljetnih modela, smjestile su se svestrane cipele koje će jednako dobro izgledati u kombinaciji s ležernih i formalnim, dnevnim i večernjim kombinacijama. Svestrani karakter pronađite u espadrilama i sandalama s udobnom potpeticom. Svoju kolekciju zaokružite novim modelom cipela koje se uvijek nalaze u našoj garderobi, bez obzira na sezonu i trendove – tenisicama. Među proljetnim i ljetnim favoritima ove se sezone ističe bijele, pastelne, platnene i chunky tenisice.

U nastavku donosimo izbor najboljih modela među kojima ćete pronaći sve cipele koje vam još nedostaju za proljetnu i ljetnu garderobu.


Natikače

Birkenstock
H&M
Mango
Saint Laurent
Birkenstock
adidas


Espadrile

Soludos
H&M
H&M
Soludos
Zara
Uterque


Sandale s potpeticom

By Far
Wandler
Dear Frances
Mango
Porte & Paire
Massimo Dutti


Tenisice

Veja
Reebok
Veja
Puma
Nike
adidas

Foto: Instagram, adidas, Birkenstock, Dear Frances, H&M, Mango, Massimo Dutti, Net-a-porter, Nike, Puma, Reebok, Soludos, Uterque, Veja, Zara

0