Broderie kao novi trend: Asos je prodao više od 90 tisuća ovakvih komada

@asos

Čipka je već sezonama neizostavan dio ljetnog ormara. Romantična je, ima elegantan prizvuk, može se nositi i u dnevnim situacijama, a izvrsno izgleda nadopunjena robusnim komadima poput bikerskih čizama ili remena s velikom kopčom, zbog čega dobije rokerski prizvuk. Ovog proljeća, čipkasti je trend otišao još jedan korak naprijed pa je u prvi plan došla broderie čipka koja je u kratkom vremenu postala apsolutni hit!

Kako se ljeto bliži, tako raste i broj prodanih komada

To dokazuje i Asos koji je samo u mjesec dana prodao 90 tisuća odjevnih komada od brodarie čipke, a pretpostavljaju da će taj broj samo rasti, kako se približavamo ljetu i toplim danima. Ovakvi su komadi idealni za tople dane jer su lagani, prozračni, a i lako se mogu kombinirati pa popularnost ovog komada uopće ne čudi.

Asos

U svoje kolekcije uklopili su je gotovo svi dizajnerski i high street brendovi pa je potraga za ovim must have komadom jednostavnija nego ikad. Melika Imoru, direktorica dizajna u Asosu, rekla je kako su najprije započeli s broderie čipkom u neutralnim bojama. Nakon tog, vidjeli su kako takva vrsta čipke dobro izgleda u neonskim i jarkim bojama pa nisu mogli odoljeti napraviti komade i u takvim tonovima. Svoje je mjesto našla apsolutno na svemu – dominiraju bluze i haljini, no tu su još i šarmantni topovi i raskošne haljine koje mogu biti izvrstan odabir za sve ljetne elegantne prigode. Pogledali smo što ima na Asosu i izdvojili 20 najljepših komada.

Asos
Asos
Asos
Asos
Asos
Asos
Asos
Asos
Asos
Asos
Asos
Asos
Asos
Asos
Asos
Asos
Asos
Asos
Asos

Foto: Instagram (@asos), Asos

0