Novi Manebi model spaja omiljene Birkenstock natikače i espadrile

@rocky_barnes

Iza nekih od najpoželjnijih espadrila posljednjih godina krije se španjolski brend Manebi. U nekoliko šarmantnih modela, Manebi espadrile brzo su se istaknule na modnoj sceni kako svojim efektnim izgledom, tako i kvalitetom koja krasi svaki par. Svake Manebi espadrile rađene su ručno koristeći stoljetne tehnike, što svaki par čini drugačijim i unikatnim. Sve popularniji španjolski brend espadrile svake sezone iznenadi nas i nekim novim modelom – ove godine to su bile natikače koje na najbolji mogući način spajaju elementne espadrila i jednostavan model s dva široka remena koji neodoljivo podsjeća na Birkenstock Arizona natikače.

NORDIC NATIKAČE ZA UDOBNO I TRENDI LJETO

Nordic natikače novi su model iz Manebi radionice koji donosi savršeni spoj trendova i udobnosti koji uvijek tražimo u ljetnoj garderobi. Jednostavne natikače s dva remena koji se već nekoliko sezona nalazi među najpopularnijim modelima ljetnih cipela, Manebi je dodao potplat od jute kao prepoznatljivi element svojih espadrila. Rezultat je Nordic model koji će baš svatko poželjeti u svojoj garderobi.

@ewelinakanty

Nordic natikače dolaze u šest različitih boja (bež, žuta, dvije nijanse ružičaste, plava i crna) te dva uzorka (zebra i leopard), a pronaći i naručiti ih možete na službenoj stranici španjolskog brenda manebi.com. Sve Nordic modele otkrijte u nastavku.

Foto: Instagram, Manebi

0