Stiže sezona blejzera – izdvojile smo modele koje ćemo nositi ove jeseni

Modni svijet najavio je još jednu odličnu sezonu koja će donijeti sve što smo mogle poželjeti za prve jesenske dane – raskošnu paletu boja, povratak pletiva i omiljenih klasika s modernim pomakom. Dosad su se u središtu naših ormara i dnevnih kombinacija nalaziti ljetni favoriti, no između polica i vješalica već smo počeli razmišljati o novoj sezoni.

Stigli su prvi jesenski favoriti

Dok nas je ljeto osvojilo laganim i prozračnim materijalima, jesen nas vraća bogatim tonovima dragulja, jednostavnih neutralnih boja i eleganciji omiljenih klasika s trendi detaljima i modernim pomakom u kroju i silueti. Jedan od prvih odjevnih komada koji ćemo odabrati za svoju jesensku garderobu je blejzer.

Omiljeni blejzer u novim modelima

Istovremeno klasičan i trendi, blejzer je jedan od jesenskih modnih favorita za kojim ćemo novoj sezoni posegnuti gotovo svakodnevno. Prve jesenske kolekcije koje su stigle u naše omiljene modne trgovine i online shopove istaknule su nekoliko odličnih modela. U jednostavnim prugastim i kariranim uzorcima, neutralnim bojama i zemljanim tonovima, novi modeli donose savršeni model za svaki jesenski ormar i bezbroj odličnih ideja za svakodnevne kombinacije koje jedva čekamo nositi. U ulozi jesenske jakne ili kao dio elegantnog odijela, blejzer će se još jednom istaknuti kao modni favorit bez kojeg niti jedan jesenski ormar neće biti potpun.

Od high enda do high streeta, u nastavku pronađite najbolje nove modele za jesensku garderobu.

MONA

MONA
MONA
MONA
MONA
MONA
MONA

Massimo Dutti

Massimo Dutti
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Massimo Dutti

Arket

Arket
Arket
Arket

Marella

Marella
Marella
Marella

Joseph

Joseph
Joseph
Joseph
Joseph

Foto: Instagram, Arket, Joseph, Marella, Massimo Dutti, MONA

2