Jeste li spremni za sezonu blejzera? Pronašli smo najbolje nove modele

Kopenhagen Street Style

Modni svijet najavio je još jednu odličnu sezonu koja će donijeti sve što smo mogli poželjeti za prve jesenske dane – raskošnu paletu boja, povratak pletiva i omiljenih klasika s modernim pomakom. Iako je ispred još nekoliko ljetnih tjedana kada će se u središtu našeg ormara i naših dnevnih kombinacija nalaziti ljetni favoriti, između polica i vješalica naših ormara već smo polako počeli razmišljati o novoj sezoni.

Dok nas je ljeto osvojilo laganim i prozračnim materijalima, jesen nas vraća bogatim tonovima dragulja, jednostavnih neutralnih boja i eleganciji omiljenih klasika s trendi detaljima i modernim pomakom u kroju i silueti. Jedan od prvih odjevnih komada koji ćemo odabrati za svoju jesensku garderobu je blejzer.

@fundachristophersen

BLEJZER U DVADESET MODELA ZA NOVU SEZONU

Istovremeno klasičan i trendi, u jednostavnim prugastim i kariranim uzorcima, neutralnim tonovima ili jarkim nijansama koje će ukrasiti statement modele, blejzer je jedan od jesenskih modnih favorita za kojim ćemo novoj sezoni posegnuti gotovo svakodnevno. U ulozi jesenske jakne ili kao dio elegantnog odijela, jedan blejzer u svaki ormar unosi pregršt odličnih outfit ideja.

Od high enda do high streeta, u nastavku pronađite dvadeset novih modela za jesensku garderobu.

Mango
Uterque
Massimo Dutti
Veronica Beard
Mango
Roksanda
Mango
Gucci
Acne Studios
Rouje
Rouje
Miu Miu
Uterque
Nili Lotan
Mango
Massimo Dutti
Uterque
Akris
Tibi
Isabel Marant Étoile

Foto: IMaxTree, Instagram, Mango, Massimo Dutti, Net-a-porter, Rouje, Uterque

0