Meghan Markle je pretvorila blejzer haljinu u ‘it’ model za novu sezonu

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Peony Lim (@peonylim)

Prije mjesec dana, Meghan Markle je za kraljevski posjet kazalištu na West Endu u London odabrala jednostavnu i elegantnu blejzer haljinu crne boje. U kombinaciji s klasičnim modnim dodacima i decentnim nakitom, neutralnom šminkom i kosom podignutom prepoznatljivu messy bun frizuru, večernji look s blejzer haljinom istaknuo se kao jedan od njezinih najboljih modnih odabira. Baš poput mnogih modnih odabira vojvotkinje od Sussexa, elegantni model haljine koji donosi modernu interpretaciju klasičnog blejzera ubrzo se našao na popisu najpoželjnijih komada za jesensku sezonu kao savršeni izbor za svaku večernju priliku.

BLEJZER HALJINA ZA JESEN 2018.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jenny Cipoletti (@margoandme)

Blejzer haljina svoje je mjesto pronašla kako u high end, tako i u high street kolekcijama. Jednostavna, elegantna i svestrana, blejzer haljina u najnovijim jesenskim kolekcijama doživjela je nekoliko novih transformacija i interpretacija, no kao najpopularnija još uvijek se ističe ona u crnoj boji kakvu je za večernji izlazak u kazalište odabrala i Meghan Markle. Uz crnu, poznati modni brendovi poznati kroj blejzer haljine spojili su se s drugim jesenskim trendovima poput kariranog uzorka i raskošnih materijala kako bi i onim najklasičnijim modelima blejzer haljina dali moderan pomak.

Uz par elegantnih salonki ili u kombinaciji s visokim čizmama do ili preko koljena, blejzer haljina ove je jeseni večernji izbor s kojim ne možete pogriješiti, a kako bi otkrili njezino dnevno lice spojite ju s najudobnijim parom tenisica. Nekoliko odličnih modela koje već možete pronaći u omiljenim trgovinama i online shopovima izdvojili smo u nastavku.

Zara

Tibi

Zara

& Other Stories

& Other Stories

Bershka

Bershka

Bershka

Gestuz

Karen Millen

Pretty Little Thing

Girls on Film

Maggie Marilyn

Tibi

Stella McCartney

Fleur Du Mal

0