Počinje sezona balayage pramenova – ovo je jedina inspiracija koju trebate

@wishwishwish

Prvi sunčani i topli proljetni dani označili su početak nove sezone balayage pramenova u kosi. Iako odličan izbor za svako doba godine, balayage pramenovi savršeno su proljetno i ljetno osvježenje kose kojoj se uvijek iznova vraćamo jer osim promjene, donose i dašak svježine.

BALAYAGE PRAMENOVI – BEAUTY TREND OD KOJEG NE ODUSTAJEMO

Balayage tehnika bojanja kose jedan je od najpopularnijih beauty trendova s razlogom.  Njegov početak možemo pronaći u ludim sedamdesetima kada je kosa prošarana pramenovima s istaknutim izrastom i svjetlijim vrhovima savršeno laskala romantičnom boho stilu. Nakon sedamdesetih i balayagea koji je stvarao efekt kose okupane suncem, popularnu tehniku bojanja kose u njezinom vrlo suptilnom izdanju birale su i it djevojke devedesetih kako bi, zadržavajući vrlo prirodan izgled boje, unijele efekt volumena i dinamičnosti u svoju kosu. Novom izdanju omiljenih pramenova vraćamo se i ove sezone!

@collagevintage

Balayage pramenovi ove će sezone izgledati bolje no ikad i biti savršeni izbor za baš svaku kosu – od dugih uvojaka do kratkog boba, od nježnih plavih nijansi do raskošnih čokoladnih tonova. I dok će neki posegnuti za vrlo decentnim i jedna primjetnim balayage pramenovima koji će njihovu prirodnu boju kose učiniti raskošnijom, drugi će se odlučiti za efektnu transformaciju boje uz pomoć balayage tehnike bojanja kose.

Jedinu dozu inspiracije koju trebate za savršenu proljetnu i ljetnu nijansu kose, pronađite u nastavku.

@anhcotran
@anhcotran
@anhcotran
@anhcotran
@anhcotran
@anhcotran

Foto: Instagram

0