Jednostavan trik s kojim će svaki outfit biti još efektniji

Uz nezaboravne avanture i sunčane dane, dugo, toplo ljeto je sezona koja u modni svijet i naš ormar donosi raskoš modnih trendova koji će nas potaknuti da izađemo iz svoje zone komfora i zaigramo se unutar svakodnevnih kombinacija. S naglaskom na jarke boje i vibrantne uzorke, prozračne materijale i šarmantne krojeve, ljetna modna priča uvijek je posebna i razigrana, baš poput samog ljeta.

Osim odjevnih komada u kojima ćemo pronaći ljetne modne favorite i savršeni početak jednostavnih, ugodnih i efektnih kombinacija, ljeto uvijek stavlja poseban fokus i na modne dodatke koji će biti više od detalja – onaj poseban i nezaobilazan modni začin koji svaku ljetnu kombinaciju čini još boljom.

Uz omiljeni par sandala i praktičnu torbu, kao modni dodatak koji ćemo dodati baš svakoj ljetnoj kombinaciji kako bismo naglasili njezin razigrani karakter i efektan izgled te joj dodali dozu sjaja i elegancije istaknuo se nakit.

Dok će za nakit od zlata posegnuti ljubiteljice klasičnog stila, najsjajniji trendi komadi nakita ovog su ljeta izrađeni od srebra i dolaze s dodatkom efektnih detalja i dekoracija, a sve ih možete pronaći u ljetnoj kolekciji srebrnarnica Argentum.

NAKIT KAO SAVRŠENI MODNI ZAČIN ZA LJETNE KOMBINACIJE

Inspirirane vedrinom i razigranošću ljetne sezone, Argentum srebrnarnice predstavile su kolekciju nakita u kojoj je svaki od komada transformiran u efektan modni detalj za ljetni look.

Ljetna Argentum kolekcija hladnom sjaju srebra pridružuje i šarene perle i cirkone, a jednako razigrani su i sami oblici nakita – uz eleganciju jednostavnih linija koje možete pronaći u srebrnim hoop naušnicama ili ogrlicama s jednostavnim privjescima, nova sezona kao najpoželjnije ljetne dodatke istaknula je nakit u cvjetnim oblicima ili s morskim motivima.

Divnu kampanju koja prati ovu razigranu ljetnu kolekciju pogledajte u nastavku i otkrijte trendi modne dodatke koji će začiniti svaku vašu ljetnu kombinaciju, a koje već možete pronaći u svim Argentum srebrnarnicama. Sve novosti pratite na Instagram profilu @argentum_srebrnarnice.

Srebrne naušnice 440,00kn
Srebrne naušnice 149,00kn
Srebrna narukvica 290,00kn
Srebrna narukvica 390,00kn
Srebrna narukvica 620,00kn

Foto: Argentum

1