7 savršenih: Jedina košulja koja vam treba u proljetnoj i ljetnoj garderobi

Sve topliji proljetni i ljetni dani u naše će garderobu vratiti lepršave siluete, razigrane uzorke i prozračnije materijale među kojima se kao apsolutni favorit na samom početku sezone još jednom istaknuo lan. Na granici između klasika i trenda, lan je jedan od materijala karakterističnih za tople dane koji se svake godine u velikom stilu i bezbroj novih modela vraća među najpoželjnije modne trendove i u naše garderobe.

Jednostavan, prozračan, svestran i s nekoliko nezaobilaznih izgužvanih linija, lan je tijekom tople sezone uvijek odličan izbor.

Najtopliji proljetni i ljetni dani nezamislivi su bez prozračnog i udobnog lana. Osim zbog sve viših temperatura, predivni modeli od lana iz dan u dan bit će sve popularniji i zbog neodoljivih modela koje su unutar svojih kolekcija predstavili popularni modni brendovi. Uz romantične haljine i lagano izdanje poslovnog odijela, kao jedan od najpopularnijih i najsvestranijih lanenih modnih favorita istaknut će se lanena košulja.

LANENA KOŠULJA – MODEL STVOREN ZA LJETNE DANE

Bez obzira na sezonu u kojoj se nalazimo i na modne trendove koje donosi, klasična košulja se uvijek nalazi u našem ormaru. S trendi pomakom ili bez njega, u najpoželjnijim nijansama sezone ili neutralnim tonovima, jednostavnih linija ili oversized kroja, košulju ćemo nositi i tijekom onih najtoplijih dana. Naravno, u njezinom najprozračnijem izdanju – od ugodno i laganog lana.

Lanena košulja istaknula se u bezbroj divnih boja, nekoliko trendi uzoraka i s efektnim detaljima poput izvezenih floralnih motiva i voluminoznih rukava. Bez obzira dodate li u svoj ljetni ormar jednostavan model u bijeloj boji ili lanenu košulju sa statement karakterom, svaki od modela odlično će izgledati i u poslovnim i u ležernim kombinacijama, a uskoro i kao savršeni odjevni komad koji ćemo prebaciti preko kupaćeg kostima na putu do plaže.

7 savršenih modela za proljetne i ljetne kombinacije donosimo u nastavku.

Officine Générale

Alex Mill

Alex Mill lanena košulja proljeće ljeto 2021.

Arket

Arket lanena košulja proljeće/ljeto 2021.

H&M

Mango

Mango lanena košulja proljeće/ljeto 2021.

Uterqüe

Uterque lanena košulja proljeće ljeto 2021.

Everlane

Foto: Instagram, Arket, Everlane, H&M, Mango, Net-a-porter, Uterqüe

0