7 savršenih: najpopularnija i najtoplija kožna jakna za jesenske i zimske dane

Među uvijek nezaobilaznim komadima jesenske sezone važno mjesto zauzimaju jakne. Iako svaka nova sezona donosi nove modele u novim siluetama, bojama i materijalima, nekoliko poznatih krojeva se uvijek iznova vraća u jesenske kolekcije i naše garderobe. Od ležerne traper jakne za prijelazno razdoblje do elegantnog balonera za filmski efekt, jakne se u jesenskoj sezoni vraćaju kao nezaobilazni dio ležernih i poslovnih, dnevnih i večernjih, minimalističkih i slojevitih kombinacija.

Istovremeno klasična, jednostavna, upečatljiva, uvijek trendi i nevjerojatno cool je avijatičarska kožna jakna. Sada, kada jesenski dani postaju sve hladniji, najtoplije izdanje avijatičarske jakne ističe se kao jedan od najpoželjnijih modela.

Kožna jakna sa shearling podstavom u 7 savršenih modela

Shearling model omiljene kožne jakne prepoznatljiv je po kombinaciji prednjice jakne od umjetne ili prave kože te podstave od meke i tople vune koja klasičnoj avijatičarskoj jakni donosi dodatnu dozu topline, ali zadržava njezin svestranost i cool izgled.

U ponudi poznatih modnih kuća i higg street brendova shearling model dolazi u klasičnom, jednostavnom kroju, ali i u trendi predimenzioniranim siluetama koje će vas zagrliti poput najtoplije deke. 7 savršenih modela izdvojili smo u nastavku!

Acne Studios

Massimo Dutti

Zara

Mango

Bershka

Ducie

Pull & Bear

Foto: Instagram, Bershka, Ducie, Mango, Massimo Dutti, Net-a-porter, Pull & Bear, Zara

1