7 savršenih: crna dolčevita za sve zimske kombinacije

@emmahill

Uz statement modele obojane najnovijim modnim trendovima, i u svijetu dolčevita omiljeni zimski klasik obojen je najtamnijom neutralnom bojom – crnom. U jednom od svojih brojnih modela, u kojima se spajaju različiti krojevi i decentni detalji ili naglašene teksture, crna dolčevita će biti odgovor na svaku modnu dvojbu od početka jeseni do prvih proljetnih dana. U toploj vuni ili finom kašmiru, crna dolčevita u svaki zimski ormar unosi svestranost koja stvara bezbroj različitih kombinacija.

Ultimativni jesenski i zimski modni favorit

Elegantan, zatvoreni i samozatajni klasik jesenske i zimske sezone s dozom suptilnog seksipila ponovno se vraća u naše ormare. Od oversized siluete i voluminoznog okovratnika do užih modela i okovratnika koji prati liniju vrata i ističe njegovu eleganciju, crna dolčevita je jedan od omiljenih komada u kojem ćemo poželjeti provesti zimu.

Reserved crna dolčevita
Reserved

Crna dolčevita u svakoj će garderobi odigrati brojne uloge. Osim kao savršena podloga za omiljene haljine, kombinezone ili topove bez rukava, crna dolčevita ističe se kao izbor uz koji vam ne treba mnogo da bi izgledali sređeno. S naglašenom dozom elegancije i mnogo suptilinijom dozom seksipila, crna dolčevita unutar jesenskih ležernih, poslovnih i večernjih kombinacija savršeno će pristajati svakom favoritu iz jesenskog ormara. Dolčevita u crnoj boji zasigurno je najsvestraniji odabir koji unosi element elegancije i topline u svaku kombinaciju s dolčevitom u glavnoj ulozi. Za ležerne kombinacije savršeni odabir bit će oversized modeli koji su i ove zime utjelovljenje savršenog cosy komada.

Gdje možete pronaći najbolje crne dolčevite za zimske dane ispred nas? Od high streeta do high enda, od cijena koje ne prelaze dvjesto kuna do onih koje prelaze tisuću, 7 savršenih modela izdvojili smo u nastavku.

H&M Premium Quality crna dolčevita
H&M Premium Quality
Reserved crna dolčevita
Reserved
Massimo Dutti crna dolčevita
Massimo Dutti
Uterqüe crna dolčevita
Uterqüe
Max Mara crna dolčevita
Max Mara
Petar Petrov crna dolčevita
Petar Petrov
Joseph crna dolčevita
Joseph

Foto: Instagram, H&M, Massimo Dutti, Net-a-porter, Reserved, Uterque

1