7 savršenih: raskošne i romantične bijele bluze

U modnom svijetu i svakom ormaru postoji tek nekoliko odjevnih komada i modnih dodatak koji nose status vječnih modnih klasika. Njihova popularnost iz godine u godinu je sve veća, a usprkos novim modnim trendovima i modelima, modni klasici se uvijek iznova ističu kao savršena baza svake garderobe i savršeni početak svake kombinacije. Tajna modnih klasika krije se u spoju jednostavnih linija i neutralne palete boja koji im daje nevjerojatnu svestranost i prilagodljivost baš svakom ormaru, stilu i outfitu.

Jedan od klasika kojem se uvijek vraćamo je bijela košulja. U ležernom spoju s omiljenim parom traperica ili unutar poslovnog ormara, bijela košulja jedan je od najboljih komada koji možete dodati svojoj garderobi zbog čega je desetljećima klasičan favorit kako ženske, tako i muške garderobe. Iako će klasična bijela košulja uvijek imati posebno mjesto rezervirano u našim ormarima, nova sezona fokus će još jednom staviti na njezino jednako svestrano, ali romantičnije i ženstvenije izdanje – bijelu bluzu.

Bijele bluze koje ćemo obožavati ove sezone

Svestranost bijele bluze u svaku garderobu unosi bezbroj različitih kombinacija. I ove jeseni obožavat ćemo je nositi u kombinaciji s trapericama, dok će tijekom najhladnijih zimskih dana trendi provirivati ispod toplog pletiva.

Uz nekoliko klasičnih modela, bijele bluze ove sezone dolaze i s modernim pomakom. Igra linija, silueta i upečatljivih detalja, jedan od najpopularnijih i najsvestranijih odjevnih komada u svakoj jesenskoj i zimskoj garderobi transformirale su u efektni odjevni komad koji donosi najbolji mogući spoj klasičnog i trendi. Nove interpretacije bijele bluze uključuju sve od modela s decentnim detaljima poput naglašenih rukava i obruba do statement modela koje krase raskošni siluete s dramatičnim karakterom ili predimenzionirana kragna.

7 savršenih modela za jesen 2020.

Frame
Massimo Dutti
& Other Stories
Sézane
H&M
Mango
Zara

Foto: Instagram, & Other Stories, H&M, Mango, Massimo Dutti, Net-a-porter, Sézane, Zara

0