Nova VANS kolekcija oduševit će ljubitelje Harryja Pottera

Nakon sjajnih kolaboracija s glazbenim idolima poput Sex Pistolsa, Led Zeppelina i David Bowiea, kultni brand Vans nastavlja iznenađivati. Ovoga puta oduševio je svoje poklonike još jednom zanimljivom suradnjom. Na redu su obožavatelji najpoznatijeg čarobnjaka na svijetu – Harryja Pottera. Čarobnjak koji je zaludio svijet filma i romana, spreman je pokoriti i onaj modni. Kapsulna kolekcija, dostupna u ShoeBeDo dućanima, sadrži sva četiri doma iz Hogwartsa.

Vans kolekcija posvećena čarobnjaku

Vans kolekcija temelji se na njihovim bojama, a interpretirana je u klasičnom Vans stilu. Visoki model tenisica Sk8-Hi dolazi u Gryffindor bojama te s grbom doma. Posebno se ističe i na jednobojnom Slip On modelu u bojama Hufflepuff doma. Authentic model predstavljen je u Ravenclaw bojama, uz prepoznatljivi Vans karirani uzorak, dok je zadnji dom, Slytherin, simboliziran kroz model Era. Boje ovog doma dolaze u kombinaciji sa zmijskim uzorkom. Iako se na prvu čini težak izbor, svima onima koji su ikada rješavali popularne kvizove koji ih svrstavaju u Hogwarts domove, odabir tenisica bit će i više nego lagan.

Za sve čarobnjake i bezjake, djelić svijeta magije donosi ShoeBeDo. Potreban je samo jedan ”klik”  čak i bez čarobnog štapića…

Foto: ShoeBeDo

0