Uz novu kolekciju brenda Havaianas dugo ljeto može početi

Prvi je dan kalendarskog ljeta, no ljetna atmosfera već odavno vlada. U toj atmosferi šarenila, topline i osunčanosti predstavljena je, s nestrpljenjem očekivana, ljetna kolekcija brenda Havaianas. Uz zanimljivo društvo modnih blogera, novinara i urednika u jedinstvenom ambijentu Rooftop Laterala uz najnovije modele omiljenih japanki prizvano je dugo i toplo ljeto.

Havaianas – simbol pozitivnog i zabavnog životnog stila

I ovogodišnjom se kolekcijom Havaianas potvrdio kao simbol neformalnog, pozitivnog i zabavnog životnog stila, zbog čega je odavno postao neizostavan detalj vrućih ljetnih dana s kojima svaka žena postaje vladaricom plaža ili užarenog gradskog asfalta. Široki izbor modela zadovoljit će i najzahtjevnije pripadnike jačeg spola.

Havaianas nam za ljetne dane donosi brojne nove linije i suradnje koje unose optimističan brazilski duh u svaki segment života.

Japanke s grafikama Batmana, Wonder Woman, Mickeya i Minnie…

Poznate i patentirane Havaianas japanke napravljene od prirodne gume, obilježit će ovu sezonu velikim brojem kolorističkih varijanti. Neodoljive grafike Batmana, Mickeya i Minnie, te Wonder Woman stavit će osmijeh na mnoga stopala.

Havaianas Slim Cool neodoljiva linija koja asocira na ljeto, s lakoćom vas uvodi u ljetno raspoloženje, čak i kada niste na odmoru. Havaianas Slim Animals. Havaianas Slim Pets i Hvaianas Slim Romance linije su koje će obilježit brojne ljetne avanture i biti omiljeni izbor za vruće dane.

20. godišnjica kultnih Havaianasica s brazilskom zastavom

Poseban naglasak stavljen je na kolekciju Brasil Layers – linija kojom je obilježena 20. godišnjica kultnog modela Havaianasica s brazilskom zastavom i koja osvaja svojim urbanim dizajnom. Izrađene od ekološke kožne savršeno će pristajati svačijem stopalu i biti idealna pratnja u svim ljetnim prigodama, kako na plaži, tako i na ležernom večernjem koktelu ili šetnji gradom. Ove popularne japanke već dugo nisu samo obuća za plažu, nego su postale simbol casual, pozitivnog, inovativnog i zabavnog stila života. Havaianasice iz sezone u sezonu iznenađuju svojom popularnošću i čine svaku ljetnu kombinaciju posebnom i udobnom.

A brojni poznati svojom vedrom energijom naglasili su važnost nezaobilaznih Havaianasica i pritom se dobro proveli na predstavljanju omiljenih japanki.

Goran Čižmešija, Danira Senjak, Marina Abramović, Vesna Blašković, Iva Kordić

Željka Molnar i Ana Karadžole

Lucija Biondić, Danira Senjak, Marina Abramović

Slavica i Ana Josipović

Rita Rumora

Tomislav Pancirov

Martina Družinec

Zora Bjelousov

DJ Rea

Foto: PR

0