U jesenskoj Liu Jo kolekciji osjećat ćete se samouvjereno i ženstveno

Liu Jo kampanja za jesen/zimu 2020. nadovezuje se na 25. rođendan brenda uz hashtag #BornIn1995. U jesen/zima kolekciji dolazi novo poglavlje #BornInItaly posvećeno ljepotama Italije, autentičnosti i korijenima ovog svjetski poznatog brenda.

Kampanju predstavlja pet mladih Talijanki jedinstvene i snažne osobnosti koje simboliziraju talijansku ljepotu te slave raznoliku ženstvenost. Cijela kolekcija odiše svježinom i sofisticiranošću, ali i s dozom glamura, bez ikakvih suvišnih detalja. Kolekcija je usmjerena  prema traperu, modnim dodacima i obući koja se svojim klasičnim izgledom besprijekorno uklapa kako u svakodnevne odjevne kombinacije, tako i u one svečanije.

Ženstveni i trendi Liu Jo modeli za novu sezonu

Ove jeseni uz Liu Jo, odvažite se kombinirati i spajati nespojive stvari. Tako primjerice duge lepršave haljine možete nositi na ravne čizme ili gležnjače te osjetiti moćnu dimenziju ženstvenosti. Za one manje hrabre traper će poslužiti u svakoj kombinaciji. Ove sezone od traper modela na modnom tronu su trapezice koje uz jednostavne visoke štikle mogu izgledati elegantno i prikladno za poslovne sastanke ili formalnije prigode. Ne zaboravite na modne dodatke poput ruksaka ili male elegantne torbice, koji će upotpuniti i osvježiti svaki outfit.

Liu Jo 2610.00kn

U svakom komadu nove Liu Jo kolekcije osjećat ćete se samouvjereno i šarmantno, kao što je i prikazano kroz cijelu kampanju koja je zasnovana na interepretaciji talijanskog duha, te definira samouvjerenost i ženstvenost na neodoljiv način. Spremni dočekajte jesen uz Liu Jo #BornInItaly!

Novu kolekciju #BornInItaly potražite u Liu Jo dućanima ili na www.fashionandfriends.hr!

PRODAJNA MJESTA LIU JO:

ZAGREB – Bogovićeva 4 ۰ Arena Centar, Ulica Vice Vukova 6
SPLIT – Joker Centar, Put Brodarice 6

PRODAJNA MJESTA FASHION&FRIENDS:

ZAGREB – Arena Centar, Vice Vukova 6 ۰ City Center one West, Jankomir 33
ZAGREB OUTLET – Svetog Leopolda Mandića 13, Dugopolje
SPLIT – Joker Centar, Put Brodarice 6 ۰ City Center one Split, Vukovarska 207
RIJEKA – Tower Centar, Janka Polića Kamova 81a
ZADAR – Supernova, Ulica akcije Maslenica 1

0