Posebni komadi nakita u novoj kolekciji hrvatskog brenda mammii jewellery

Jesen je idealan moment da obnovom garderobe pametno uložite u vječan komad nakita. Oni koje izrađuju hrvatski brendovi uvijek su najposebniji izbor, poput nakita brenda mammii jewellery koji je lansirao novu kolekciju.

Agape

Naziv kolekcije je Agape, kao bezuvjetna ljubav prema čovjeku i životu koja tjera da se prirodni ciklusi ponavljaju, bez obzira na sve teškoće i boli. To je ljubav prema radu i nesavršenosti ljudskih ruku i tijela koje se ne prestaje truditi da dohvati nedostižne visine.

U metalu su vidljivi zarobljeni pokreti prirodnih sila, biljki, organskih formi i nostalgičnih ideja koje prizivaju 80-te.

Inspiracija za samu kampanju je dijelom bio rad grafičkog umjetnika Rafaela Ochoe čiji prikazi svakodnevnog života i mrtve prirode fasciniraju obradom svjetla i volumena prikazanih ljudi, biljaka i predmeta. “Osim toga sam se vratila u djetinjstvo i na naslovnice Najljepših svjetskih bajki, točnije priče koja govori o ženi koja dok priča, oko nje padaju ruže, a dok plače, ne padaju suze već biseri.”

“Te poetske ideje sam nastojala uobličiti u atmosferične, čiste i jednostavne kadrove sa naglaskom na čistu i posebnu žensku ljepotu i prirodno svjetlo.” govori Maja Miletić koja stoji iza brenda.

Materijali su mjed s 24-karatnom pozlatom i srebro .925 s detaljima od ručno bojanog muslina, svile te poludragog kamenja i kristala. Pronađite svog favorita na linku.

Fotografija: Maja Miletić
Model: Matea Katić Topić

0