Najslađe platnene torbe za ljeto nalaze se u Biljkoborci Shopu

Na adresi Nova Cesta 105 krije se naša omiljena zelena oaza – Biljkoborci Shop. Od posuda za sadnju i zemlje do sjemenja i biljaka, Biljkoborci imaju sve što možete poželjeti za vrtlaranje u svom vrtu, domu ili na terasi i balkonu. Uz sve nezaobilazne stvari i sitnice za vrtlarenje, ovaj tjedan u Biljkoborci Shopu pronaći ćete i kul goste – Plixarije platnene torbe.

Ljetni flert: Biljkoborci + Plixarije

S motivima zelenih biljaka, životinja, idiličnih pejzaža ili u zanimljivim color-block kombinacijama boja i uzoraka, Plixarije platnene torbe stigle su na kratko ljetno gostovanje u Biljkoborci Shop i unijele dodatnu dozu razigranosti i vedrine koju ćete poželjeti ponijeti sa sobom. Izrađene od čvrstog platna, Plixarije torbe spremne su za sve ljetne avanture. Nosit ćemo ih u šetnjama gradom, birati za odlazak na tržnicu, a istaknut će se i kao nezaobilazan dio našeg kofera za godišnji odmor.

Ljetne platnene torbe brenda Plixarije u Biljkoborci Shopu na Novoj Cesti 105 možete pronaći do kraja tjedna, a njihova je cijena 115.00 kuna. Nakon posjeta omiljenoj zelenoj trgovini i kratkog godišnjeg odmora, Plixarije platnene torbe moći ćete pronaći i na Biljkoborci štandu na Špancirfestu krajem kolovoza. Za jesen, Plixarije već spremaju velike stvari i novu, ovog puta samostalnu, avanturu – otvorenje online shopa.

U suradnji s Biljkoborcima, poklanjamo vam jednu Plixarije platnenu torbu i čašicu Zagonetnog Bilja. Sve što trebate je poslati svoje podatke (ime i prezime, adresu i broj mobitela) na ifeellucky@journal.hr s predmetom maila BILJKOBORCI do nedjelje, 19. srpnja u ponoć. Dobitnika ćemo objaviti u ponedjeljak i kontaktirati ga e-mailom. Sretno!

Update: Sretna dobitnica je Željka Raič! Čestitamo!

Foto: Doris Fatur

2