Zaokreni svijet u svome smjeru uz novu kolekciju Budi dobro T-shirta

Inspirirana željom autorice da potakne u ženama samosvijest o tome koliko vrijede, koliko su snažne, hrabre i lijepe te spoznaju da mogu učiniti baš sve ako su toga svjesne, ove majice su za razliku od klasičnih statement majica okrenute prema osobi koja ih nosi.

#perspective kolekcija omogućuje da istražimo tko smo doista, olakšava nam prihvaćanje samih sebe i potiče samoekspresiju. Uz ove majice odbaci očekivanja okoline i pruži si priliku da budeš predivno i jedinstveno svoja.

Možeš birati između 7 afirmacijskih natpisa: actually, I can; do it anyway; head up, gorgeus; stay weird; warrior keep going; you are lovedi be.you.tiful; koji će te nesumnjivo podići u svakom trenutku, ali i probuditi znatiželju svakoga tko pogleda natpis koji stoji „naopako“ (ili ispravno, zavisi iz koje perspektive gledaš na život).

Autorica, Indira Juratek, posebno ističe majicu be.you.tiful:

Poigrala sam se s engleskim jezikom i time da se različito napisano isto čita (be.you.tiful/beautiful), jer mi je želja podsjetiti sve djevojke i žene da je najljepša ona ljepota kad si dozvolimo da budemo ono što jesmo (be.you) – jednostavno mi.

Majice se mogu nabaviti na web shopu Budi dobro. Uz ove fora majice gledaj stvari iz jedine prave perspektive, one vlastite.

Foto PR

0