Dizajnerski dioptrijski okvir jedini je statement dodatak kojeg ćete trebati ove jeseni

Šarolika paleta boja jeseni nepresušni je izvor inspiracije dizajnerima, a istinski ljubitelji mode nestrpljivo odbrojavaju dane dok ne zakorače u najdraže im godišnje doba – ono koje preferira slojevito odijevanje i nešto drugačiji kolorit. Kako biste, po povratku s godišnjeg odmora, u nove poslovne projekte zakoračili sa statementom outfitom razmislite o novom dizajnerskom dioptrijskom okviru. Nadolazeća jesen, na oči nam polaže elegantne modele koji iznimno dobro kombiniraju osvježavajuće detalje, staru klasiku i ponešto novih trendova. 

DITA

DIOPTRIJSKE NAOČALE KAO HIT MODNI DODATAK

Dobrodošlica jeseni stiže iz Optike Bilić Vision u kojoj do konca rujna traje popust u iznosu od 20 posto na sav asortiman dizajnerskih dioptrijskih okvira, a pregled obavite potpuno besplatno. S obzirom da ne birate samo iz odabranoga asortimana, dajte mašti na volju.

Uz ovu akciju, 13. i 14. rujna pripremljena je i ona za djecu – Back to School. Osim besplatnog pregleda, iskoristite pogodnost kojom u slučaju promjene dioptrije kod djeteta, unutar godinu dana od kupnje Junior naočalnih leća, Optika Bilić Vision poklanja potpuno novi, zamjenski par. S obzirom na čestu promjenu dioptrije kod male djece, vrijedi pomnije razmisliti. 

Chanel
Cutler and Gross
Cutler and Gross

Smatrajte svoje nove naočale odličnom investicijom i odlučite se za visokokvalitetne prilagođene naočale iz Bilić Visiona koje će odlično nadopuniti vaš osobni stil. Namjerno kažemo nadopuniti, a ne uklopiti jer najvažniji trend dioptrijskih naočala i jest upravo onaj koju smo spomenuli na početku teksta – drugačijost.

Alain Mikli
Look

To što vam okrugle naočale u stilu Harry Pottera nisu dobro pristajale kad ste ih zadnji put isprobali, ne znači da sad ne možete pokušati s profinjenim DITIN modelom Believer ili to što ste mislili da mačkasti oblik naočala nikako ne pristaje obliku vašeg lica, ne znači da ne trebate dati priliku nešto drugačijim linijama popularnog Cutler and Grossa. 

DITA
DITA

Boja, veličina i odgovarajući okvir pritom diktiraju glavnu riječ, zbog čega biste uvijek trebali eksperimentirati sa svojim naočalama jer jednostavno – nikad ne znate!  Od romantičnih kreacija do komada inspiriranih muškim ormarom, nadolazeća sezona donosi raznolikost krojeva i silueta, boja i uzoraka. Često definirana kao najveći izazov među dizajnerima, čarolija jeseni jest u savršenoj simbiozi noviteta s klasičnima komadima, za koje mjesta u ormaru uvijek ima. Sigurni smo kako će melankolija koju jesen nosi potaknuti vašu poslovnu kreativnost pa dok lišće polako opada i ulice poprimaju neke nove boje, uživajte u njenoj čaroliji.

Saint Laurent
Oliver Peoples
Vogue
Marius Morel

Za više informacija, obratite se timu Bilić Vision optike na telefonski broj
00385 99 2164 562 ili e-mail optika@bilicvision.hr.

3