Stiže kolekcija s potpisom Olivije Palermo

Olivia Palermo street style

Olivia Palermo bila je jedna od prvih zvijezda street style scene krajem prošlog desetljeća. Baš kao što su paparazzi fotografi slijedili hollywoodske zvijezde ne bi li ih uhvatili u njihovom najgorem izdanju, modni paparazzi fotografi slijedili su it djevojke poput Olivije Palermo na uličnoj modnoj pisti kako bi zabilježiti njihova najbolja izdanja. Olivia Palermo ih je imala bezbroj.

Svaki put kad bi zakoračila na ulice rodnog New Yorka, Olivia je nosila outfit osmišljen do posljednjeg detalja. Nebitno koliko je outfit naizgled bio jednostavan ili koliko je detalj bio decentan, Olivia ih je kombinirala besprijekorno i nosila sa stavom. Ubrzo, Olivia se našla na listama najbolje odjevenih koje su joj osigurale status it djevojke.

Sa statusom it djevojke i modne ikone suvremenog doba stigle su i brojne suradnje s prestižnim modnim kućama, brendovima i dizajnerima. Kao zaštitno lice ili kao gostujući dizajner, Olivia iza sebe ima divne modne priče sa Karlom Lagerfeldom, Max&Co., Pretty Balerinas, Bauble Barom i mnogim drugima.

Stiže Olivia Palermo Collection

Nakon brojnih modnih suradnji među kojima se istaknulo i nekoliko s njezinim dizajnerskim potpisom, Olivia je najavila svoju prvu ready-to-wear kolekciju. Jednostavnog naziva Olivia Palermo Collection, novi modni brend i njegova prva kolekcija za proljeće/ljeto 2020. bit će predstavljeni u veljači 2020. U najavi kolekcije na oliviapalermo.com, Olivia je modni brend istaknula kao logičan nastavak njezine modne priče te otkrila nekoliko skica kolekcije koje su potvrdile da možemo očekivati odlične kreacije u prepoznatljivom Olivijinom stilu koji spaja klasiku i najnovije trendove.

Prve skice pogledajte u nastavku, a sve behind the scenes novosti prije izlaska kolekcije možete pratiti na oliviapalermo.com.

Foto: oliviapalermo.com

0