#OdbrojavamDo giveaway: Osvojite srebrnu konavosku ogrlicu iz Zaksa

Maštamo o danu kad ćemo napokon izaći iz karantene, zagrliti sve nam drage ljude, popiti kavu na nekoj sunčanoj terasi u gradu, otići u shopping i isplanirati godišnji odmor.

Samoizolacija nas je vrlo brzo natjerala na razmišljanje o tome što bismo sve voljeli raditi kada borba s virusom napokon bude iza nas, a želje nam se svode na sve one sitnice o kojima nekad nismo ni razmišljali jer su nam bile normalne i svakodnevne. Naravno, imamo mi i velikih želja i sada sanjamo još više no nekoć! Složili smo svoj bucket list #OdbrojavamDo stvari kojima se izuzetno veselimo kada sve ovo prođe i vjerujemo kako i vi već polako punite svoju listu ljudi koje jedva čekate vidjeti, mjesta koja želite posjetiti i iskustava koja čeznete doživjeti. Kako bismo vam barem malo uljepšali ove dane u izolaciji i stavili vam smiješak na lice, odlučili smo napraviti #OdbrojavamDo giveaway, pa ćete tako tijekom narednih dana na društvenim mrežama Journal.hr-a imati priliku osvojiti brojne lijepe poklone.

Prvi u nizu koji nam se priključio u našem #OdbrojavamDo darivanju je poznati hrvatski brend nakita Zaks, koji je za čitatelje Journala pripremio divne komade nakita. U sklopu prvog giveawaya, imate priliku osvojiti srebrnu konavosku ogrlicu, koja predstavlja jedan od najljepših komada hrvatskog tradicijskog nakita.

Inače, i Zaks je ponovno otvorio vrata svojih trgovina, a popis poslovnica koje su trenutno otvorene i njihovo radno vrijeme pronađite ovdje.

Journal x Zaks giveaway na Instagramu

Igramo se na Journal.hr Instagram profilu, a sve što morate napraviti kako biste sudjelovali u ovom darivanju je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @zaks_hrvatska Instagram profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u darivanju

Giveaway traje do četvrtka, 30. travnja u ponoć, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti dobitnika te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Foto: Journal, Zaks

1