Za svaku pohvalu: ova kolekcija odjeće u potpunosti je napravljena od recikliranih materijala

Cijenjeni nautički brend North Sails, poznat po svojim jedrima i jedriličarskoj odjeći iznimne kvalitete, postaje službeni odjevni partner najprestižnijeg svjetskog jedriličarskog natjecanja – 36. Američkog kupa koji predstavlja Prada. Tim povodom osmislili su jedinstvenu capsule kolekciju naglašene inovativnosti i održivosti, kreiranu specijalno za Američki kup.

Kolekcija North Sails za 36. Američki kup koji predstavlja Prada je napravljena za muškarce i žene, a uključuje: troslojnu jaknu, prsluk, vjetrovku, softshell jaknu, srednje debelu jaknu, polo majice, tehničke majice, kratke hlače, kupaće hlače i kape izrađene isključivo od recikliranih materijala, kombinirajući rješenja visokih performansi s održivim inovacijama.

Nova North Sails kolekcija

North Sails je za svoju novu kolekciju, koja je u potpunosti izrađena od recikliranih materijala, pokrenuo marketinšku kampanju pod egidom Održive performanse. Time se naglašava spoj vrhunske tehnologije koja pruža visoke performanse, s brigom za okoliš koja omogućava održivost, temeljnu vrijednost utkanu u bogatu povijest ovog brenda.

U kampanji se kolekcija predstavlja kroz tri različita koncepta: koncept održivosti, koncept performansi i koncept bogatog nasljeđa. Održivost se vizualno manifestira kroz odraze, materijale i igru svjetla u izmaglici, performanse se naglašavaju kroz snopove svjetlosti, ponavljanje slika i neonske boje, a bogato jedriličarsko nasljeđe brenda je vidljivo iz prikaza fizičkih izazova i teških vremenskih uvjeta u kojima se odvijaju ovakvi vrhunski natjecateljski sportovi.

Lice nove kampanje je Jon Kortajarena, španjolski supermodel i glumac, koji je već godinama aktivist za pitanja zaštite okoliša. Jon će biti i ambasador brenda za društveni pokret usmjeren na zaštitu mora i oceana, koji će North Sails pokrenuti u siječnju 2020. godine.

“Ponosni smo na novu kolekciju Američkog kupa, u potpunosti napravljenu od recikliranih materijala. Nadahnuće smo našli u ovom uzbudljivom sportu koji od odjeće traži visoke performanse te u svojoj želji da zaštitimo svjetska mora i oceane za buduće generacije. Ovo 36. izdanje Američkog kupa okupit će najbolje svjetske ekipe i bit će prepuno inovacija i pomicanja granica tehnike i tehnologije”, rekao je Vicente Castellano, izvršni predsjednik North Sails Apparela. 

Kolekcija North Sails Prada za 36. Američki kup je od petka 6. prosinca dostupna u zagrebačkom multibrendu MAre Store na adresi Mesnička 5. MAre Store hrvatskim zaljubljenicima u more donosi kvalitetnu opremu za nautičare, a između ostalih i prestižnu svjetsku marku Henri Lloyd.

Foto: PR

0