Popularan brend nakita predstavio još jednu kolekciju u suradnji sa stylish blogericom

@missomalondon

Missoma London britanski je brend iza kojeg stoji Marisa Hordern. Ona je od najranijeg djetinjstva pokazivala svoju ljubav prema nakitu, a uspješno ju je pretočila u posao te je danas ponosna vlasnica jednog od najpopularnijeg brendova nakita na svijetu. Za nakit Missoma London može se reći kako klasiku interpretira na moderan način, a nakit vole različiti profili žena. Primjerice, Meghan Markle ne krije kako je njegova velika obožavateljica, kao ni londonska modna blogerica Lucy Williams, koja je s brendom ostvarila i nekoliko suradnji.

@lucywilliams02

Ovo je još jedna u nizu suradnji sa stylish londonskom blogericom koja je poznata po svojim opuštenim kombinacijama u kojima na nevjerojatan način uspije spojiti ponekad nespojive komade, a jednostavnosti udahnuti jedno novo ruho. Lucy Williams osmislila je nekoliko prekrasnih kolekcija koje su na Instagramu doživjele pravi boom, a fotografije s nakitom Missoma London bile su među najpopularnijim na društvenim mrežama.

I ovaj kraj ljeta donosi nam odličnu suradnju s Lucy, a rezultat suradnje je kolekcija 1987 Collection koja će u svakom pobuditi nostalgiju na modno razdoblje osamdesetih i devedesetih godina prošlog stoljeća. U kolekciji prevladavaju zlatni modeli nakita, no može se pronaći i nekoliko srebrnih komada, a sve je inspirirano nakitom njezine majke iz osamdesetih godina, genijalnim magazinima i editorijalima koji su nastajali u devedesetima kao i, kako sama kaže, satima i satima koje je provela “zalijepljena” za televiziju, gledajući MTV. Lucy je nadodala kako je ovo, bez sumnje, njezina najintimnija i najosobnija kolekcija koja je nastala u suradnji s brendom Missoma te da se nada da će se drugima svidjeti u jednakoj mjeri kao što se svidjela njoj.

Missoma London
@lucywilliams02

U kolekciji se nalaze upečatljive ogrlice, narukvice, naušnice i kopče, a jednako dobro će izgledati ako se kombiniraju s jednostavnim kombinacijama poput traperica i basic majice, kao i u kombinaciji raskošnih haljina i elegantnih cipela. Cijelu kolekciju možete pogledati na web shopu Missoma London.

Missoma London
@missomalondon
Missoma London
@missomalondon
Missoma London
@missomalondon
Missoma London
@missomalondon

Foto: Instagram

0