Massimo Dutti ima divnu mini kolekciju posvećenu Jane Birkin

Modni brend Massimo Dutti jedno je od naših omiljenih imena na high street sceni. Posvećen kreiranju pomno kuriranih kolekcija s naglaskom na moderne klasike, eleganciju krojeva i svevremenski karakter, Massimo Dutti kolekcije svake sezone donose ono što trebamo i želimo u svojoj garderobi. Nakon proljetne kolekcije i prvih ljetnih modela, Massimo Dutti prije nekoliko dana predstavio je i svoju novu Join Life mini kolekciju. S održivim pomakom koji nose sve Join Life kolekcije, nova mini kolekcija popularnog high street brenda posvećena je jednom od omiljenih modernih klasika u svakoj garderobi – T-shirtu. Iako mini kolekcija T-shirta ne donosi iznenađenje kada je riječ o odabiru materijala i kroja, već donosi spoj mekog pamuka i klasičnog t-shirt kroja, novi modeli istaknuli su se i oduševili nas inspiracijom iza njih koja je istaknuta i na njima. Kao inspiracija za novu kolekciju dizajnerski tim je odabrao jednu od najvećih modnih ikona 20. stoljeća – Jane Birkin.

Engleska glumica, pjevačica i model postala je sinonim za nonšalantni francuski stil i nepresušan izvor inspiracija za modne dizajnere od sedamdesetih pa sve do danas.

Massimo Dutti x Jane Birkin kolekcija

Osim što su zabilježene u modnoj povijesti, neke od omiljenih kombinacija Jane Birkin danas i sami nosimo. Među njezinim modnim favoritima nalazile su se mini haljine, traperice, pletene košare i T-shirt majica. Kao modnih ikona koja je T-shirt majicu nosila bolje od ikoga, Jane se istaknula kao savršena inspiracija za novu Join Life mini kolekciju T-shirtica s Massimo Dutti potpisom.

U bijeloj boji, bež nijansi i boji gline, limitirana kolekcija donosi četiri modela od kojih svaki nosi otisnutu fotografiju Jane Birkin. Sasvim običan T-shirt kojeg je i sama Jane obožavala nositi, tako se pretvara u mali hommage poznatoj glumici, pjevačici i modnoj ikoni koja je spoj ležernog i chic nosila bolje od ikoga.

Sve modele pronađite u nastavku, a naručiti ih možete na massimodutti.com.

Foto: Massimo Dutti

0