Mango ima najljepšu kolekciju odjeće za vježbanje

Jesenski dani stvoreni su za uživanje ispod dekice uz novu seriju, cosy filmove ili omiljenu knjigu. Ipak, i tijekom jesenskih dana važno je ostati u pokretu zbog čega ćemo nekoliko desetaka minuta tjedna izdvojili za vježbanje. U studiju za vježbanje, teretani ili kod kuće, ostati u pokretu ove će nam jeseni, kada ćemo više no ikad vremena provesti kod kuće, pomoći da se osjećamo bolje. Kako bismo se osjećali odlično i tijekom vježbanja, omiljeni high street brend Mango je pripremio kolekciju ugodnih i lijepih modela za vježbanje.

Mango ‘Activewear’ kolekcija za jesen 2020.

Mango Activewear kolekcija donosi izbor ključnih odjevnih komada i praktičnih dodataka za vježbanje – od sportskih grudnjaka i tajica visokog struka do torbe za prostirku i male torbice za mobitel. U neutralnim bojama i s dodatkom pastelnih nijansi ružičaste i tirkizne boje, Mango je kreirao kolekciju za vježbanje koja je funkcionalna, ali istovremeno izgleda moderno.

Cijene odjevnih komada za vježbanje i praktičnih modnih dodataka koji vježbanje čine još jednostavnijim kreću se između 99.90kn i 349.90kn, a cijelu Mango ‘Activewear’ kolekciju za jesen 2020. možete istražiti i naručiti ovdje.

Foto: Mango

0