‘It’ komadi ove sezone dolaze u crvenoj boji

Liu Jo
Liu Jo

Mjesec veljača u znaku je ljubavi, darežljivosti i crvene boje. Crvena boja privlači pozornost najviše od svih ostalih boja te nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Ona simbolizira energiju, strast, seksualnost i život te je sasvim prigodno povezana s danom zaljubljenih – Valentinovo.

Romantičarke će pomoću crvenih detalja osvježiti svoje modne kombinacije dok će se one hrabrije odlučiti za cijele outfite u crvenoj boji. Kako bismo vam olakšali potragu za obaveznim crvenim komadima ove sezone, Liu Jo nova kolekcija pripremila je odjevne artikle za svačiji ukus.

Liu Jo
Liu Jo

Ove sezone Liu Jo uskladio je elegantne i sportske komade u modne kombinacije nosive od jutra do večeri. Neovisno jeste li ljubiteljica hlača ili suknji, možete birati moderne krojeve u crvenoj ili bijeloj boji koje se savršeno upotpunjuju. Za elegantan outfit odaberite hlače ili suknju te ih upotpunite s prozračnom košuljom. Ako ste pak poklonica ležernijeg stila odlučite se za sportsku majicu s našivenim detaljima. Liu Jo torbica s motivom crvenih usana biti će pravi pogodak za bilo koju prigodu i doba dana. Za koju god varijantu se odlučite, budite sigurne da ćete plijeniti pozornost gdje god se pojavile.

Liu Jo
Liu Jo

Novu kolekciju potražite u Liu Jo dućanima ili na www.fashionandfriends.hr.

PRODAJNA MJESTA LIU JO:

ZAGREB – Bogovićeva 4 ۰ Arena Centar, Ulica Vice Vukova 6
SPLIT – Joker Centar, Put Brodarice 6

PRODAJNA MJESTA FASHION&FRIENDS:

ZAGREB – Arena Centar, Vice Vukova 6 ۰ City Center one West, Jankomir 33
ZAGREB OUTLET – Svetog Leopolda Mandića 13, Dugopolje
SPLIT – Joker Centar, Put Brodarice 6 ۰ City Center one Split, Vukovarska 207 ۰ Narodni trg 4
RIJEKA – Tower Centar, Janka Polića Kamova 81a
ZADAR – Supernova, Ulica akcije Maslenica 1

Foto: PR


0