Kissa Beachwear je novi brend kupaćih kostima kojeg je pokrenula Hrvatica

Čini se kao da se skoro svakog dana upoznajemo s nekim novim brendom kupaćih kostima, no rijetki su posebni kao što je to slučaj brenda Kissa Beachwear, koji je uvelike inspiriran Hrvatskom i njenom prelijepom obalom. Kissa Beachwear je još vrlo mlad brend, kojeg je pokrenula Martina Corak, iz ljubavi prema modi, ali i rodnoj zemlji. Sa svojom prvom kolekcijom, predstavio se čak i na Monte Carlo Fashion Weeku, pa nije trebalo proći dugo da ovi badići postanu zamijećeni.

U procesu dizajniranja, Martina je spojila ženstven, samouvjeren i moderan dizajn s pomno osmišljenim krojevima, koji su funkcionalni i lijepo oblikuju žensku figuru. Rezultat su modeli koji ženama osiguravaju maksimalnu udobnost i stil te im omogućuju da se osjećaju ugodno, ali i zavodljivo.

Kolekcija inspirirana kristalno čistim morem i dugim obalama Jadranskog mora, sastoji se od šest bikinija i tri jednodijelna kupaća kostima. U ponudi su badići Sveti Klement, Ilovik, Brač, Lokrum, Pag, Vis, Brioni, Hvar i Kornati. U izradi, koja sve odvija u Italiji, korišteni su vrhunski materijali kao što je najfinija talijanska likra, kako bi sami kupaći kostimi omogućili komfor, kvalitetu, dugotrajnost i užitak nošenja. Oni naposljetku ne blijede tako lako, ne gube elasticitet, niti na njih utječu morska voda i klor. Web shop brenda posjetiti možete ovdje.

Foto: Kissa Beachwear

0